Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pojeďte na Craft Beer Pro do Bratislavy

[středa, 26. duben 2017]

Za pár dnů se v Bratislavě uskuteční konference HORECA PRO, jejíž součástí bude 11. května CRAFT BEER PRO, které je určené sládkům, pivovarům, restauracím a firmám zaobírajícím se distribucí či prodejem piva na Slovenku, v Česku a dalších okolních státech.

Program a témata jsou připraveny pro odbornou veřejnost, není určená široké veřejnosti, která nebude mít na akci přístup. Prezentace budou v angličtině a budou tlumočené, aby porozuměli všichni. Bude dán prostor pro Vaše dotazy, diskusi a samozřejmě ochutnáte i zajímavá piva.

Vstup pro Vaši cílovou skupinu, a já prosím o její dodoržení (pozn. PI) je zdarma, stačí se zaregistrovat na stránkách www.craftbeerpro.sk. S touto vstupenkou budete mít přístup na celou výstavu HORECA PRO, kterého se zúčastní víc než tisícovka profesionálů z hotelů a restaurací z celého Slovenska.

A kde že se to všechno vlastně uskuteční? Zapište si 11. května 2017, Bratislava, Hotel Pressburg. Nezapomeňte, že vstupenky jsou sice zdarma, ale počet návštěvníků je omezený kapacitou hotelu. Tedy kdo se dřív zaregistruje, ten dřív "mele"...

Já myslím, že takový formát u nás chybí. Pro české pivovarníky a všechny, co s pivem pracují, to může být jistě zajímavá zkušenost a mohou tak obohatit svoje znalosti a zkušenosti.

Pojeďte na Craft Beer Pro do Bratislavy

autor: Chody | Blok 08:38 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI