Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

PF 2012

Co Vy na to a jiné názory


verze pro tisk

PF 2012

PF 2012

Nezadržitelně se blíží konec roku a s tím spojené, alespoň pro děti, nejkrásnější svátky. Berte tento článek jako takové moje malé rozloučení se s rokem 2011. Pivní.info si dá pro letošek s články pokoj a Vy si v klidu vychutnejte atmosféru Vánoc. Jistě i Vy najdete pod stromečkem i nějaký ten pivní dárek. Napište nám o tom do diskuse, jakou že lahůdku Vám Ježíšek donesl. A jaké pivo jste si postavili na štědrovečerní stůl?

Co si přát do nového roku 2012? Z toho našeho společného zájmu - tedy pivního hlediska - především, aby se dařilo všem poctivým pivovarům a pivovárkům. Aby ani jeden nemusel přerušit pivovarnickou tradici. Věřím, že několik nových minipivovarů do českého pivního rybníčku přibude a kdyby se někde objevil i nějaký víceméně průmyslovější pivovárek bylo by to bezvadné.

Vám pivařům, tedy lidem, kteří pivo máte nejen rádi, ale i se o něj zajímáte přeji, abyste v dosahu svého bydliště měli možnost zakoupit nějakou dobrou poctivou značku nebo rovnou, abyste měli výběr z přehršle menších českých pivovarů. Aby se právě v té Vaší hospůdce dostalo na čep pivko, které Vás dokáže oslovit. Věřím, že hostinští již přestávají být těmi zabedněnými, smlouvami svázanými bezmozky, pro které bylo pivo jen nutným zlem.

Takže fádně ale ze srdce Veselé Vánoce a šťastný nový rok! Dej Bůh štěstí!

PF 2012
PF 2012

Podívejme se společně na některá PéeFka, která mi zaslali pivní přátelé a české pivovary. Snad nebude vadit jejich zveřejnění. Kdybyste někdo měl nějaké přání, nebude problém jej sem přidat...

PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012
PF 2012

Děkuji za Vaši přízeň a v lednu nashledanou. Novinky a aktuální dění samozřejmě poběží i během svátků. Stejně tak si můžete zapisovat do Pivního bloku...



[Richard Chodora] [Zobrazeno 8192x] [23. prosinec 2011]
[Glosy] [comments: 15] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

honza1205

středa, 28. prosinec 2011
20:24

honza1205

My měli Kocoura,Svijany Rytíře(nemůžu si pomoct hodně mi chutná)Chotěboř a Speciál ze Strakonic ,ten jsem i hojně rozdával,až tak,že mi zbyla jen jedna lahev :( Chodil jsem mlsně kolem lednice,ale čekání se vyplatilo.Hezký nový rok a hodně dobrýho i dobrýho piva v tom dalšim :)


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

pivo

úterý, 27. prosinec 2011
22:38

pivo

Ano,ano,je tu čas vánoční a konec roku ... Chci všem příznivcům PI popřát úspěšný nový rok a během něho jen a jen pořádné poctivé pivo. No a PI z celého srdce poděkovat za osvětu,to je tady v té pivní džungli opravdu neocenitelné. Do nového roku také přeji PI ještě víc nás příznivců,lidí,kteří ví,co pijí a co je normální,ve smyslu slova. Na svátečním stole u mě byl a je Poutník 12,speciál 14,Polička Záviš a bude i bonbónek,vynikající speciál Eliška. Tož tak ...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Adsense

16. duben 2024
10:48


posted by: Inzerce

Chody

úterý, 27. prosinec 2011
17:46

Chody

Všem děkuji jménem PI za přízeň.

Na štědrovečerní večeři jsem měl Poutník 14, poté Herold 12 a zakončil Vánočním speciálem ze Strakonic, který mě dokonale uspal...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Rash

sobota, 24. prosinec 2011
20:55

Rash

K přání příjemných Vánoc a šťastného nového roku se připojuji i já. Jak za sebe, tak za Domácí pivovar Partyzán (PF tady ).
---------------------------------
Zpráva byla upravena 24.12.2011 ve 20:58:42


napsal(a): Rash [Odpovědět]

tomino

sobota, 24. prosinec 2011
20:12

tomino

příjemné prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně spoustu zdraví,nadhledu a zkrátka pohody :)

moje štedrovečerní menu:
Primátor Weizen,Schneider-Weisse Unser Aventinus,Vyškov Jubiler IPA


napsal(a): tomino [Odpovědět]

Dan

sobota, 24. prosinec 2011
16:13

Dan

Všem přátelům tohoto webu a dobrého, poctivého piva, přeji krásné vánoční svátky a do nového roku mnoho úspěchů, zdraví a ochutnaných piv z malých a středních pivovarů. Držím nám všem palce, aby pivovarů, které vrací našemu pivovarnictví bývalou slávu, stále přibývalo.
Chci touto cestou poděkovat Chodymu, za bezvadnou správu tohoto webu, za to, že je zde stále něco zajímavého ke čtení a díky jemu se zde schází mnoho lidí se stejnými zájmy, ač se mnozí známe pouze virtuálně, vzájemnou výměnou zkušeností a zpráv, se můžeme mnohé dozvědět. Pivní.info má velký podíl na šíření informací a osvěty o poctivě vařeném pivu.

A co budu mít o Vánocích na stole? Tedy jen stručně. Na Štědrý den to budou piva od Matušky, později budou následovat piva z pivovarů Kácov, Polička, Poutník, Dudák, Únětice, Kocour, Chýně a pár vzroků z afrického kontinetu, kterými jsem byl obdarován...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Hříbek

sobota, 24. prosinec 2011
15:52

Hříbek

Taktéž se připojuji a přeji všem krásné prožití vánočních svátků a do nového roku vše nej- štěstí na dobré lidi a dobré pivo ale hlavně zdraví :)


napsal(a): Hříbek [Odpovědět]

Jana

sobota, 24. prosinec 2011
15:39

Jana

Připojuji se k přání klidných svátků. Na koho jsem měla mail, ten dostal "specielní pivní pF". Ostatním přeji touto cestou všechno nej- v celém novém roce.
K večeři mám přichystáno Aecht Schenkerla Rauchbier a pak červené víno.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

yerka

sobota, 24. prosinec 2011
14:31

yerka

Vážení přátelé pivního moku, přeji Vám všem a vašim rodinám příjemné prožití vánočních svátků a P.F. 2012. V uvedeném roce přeji všem množství příjemných pivních chutí a zážitků, pivovarům hodně zdaru a rovněž díky správci tohoto pivního webu.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Roman Holoubek

sobota, 24. prosinec 2011
14:16

Roman Holoubek

Přeji nám, pivním labužníkům, nejen pivně příznivý rok 2012. Především zdraví, pohodu a klid na duši. Přívětivý a milý úsměv nechť je nám všem vracen od partnerů, přátel a okolojdoucích, tak jako odraz zrcadla.

Roman Holoubek

PS:
Jednou v létě jsem si hrál se stínem loga na sklenici. Tak vznikla fotka a nápad Vyškovského PF.
PPS:
Chody a Tobě děkuji za to, že díky Tobě a pivnímu.infu se můžeme navzájem setkávat, ač jsme z různých koutů naší vlasti.
PPPS:
Na štědrý večer porušuji pivní radovánky a na stole budu mít Rulandské šedé od jednoho malého jihomoravského vinaře.


velbloud

sobota, 24. prosinec 2011
15:50

velbloud

to Roman Holoubek: Já budu večeři zapíjet Vaším Jubilerem IPA :) Jsem rád, že se mi podařilo tento kousek sehnat a do příštího roku přeji samé dobré várky a doufám, že se speciálů z Vyškova dočkáme i ve větším množství.
Zároveň krásné Vánoce všem na PI a hodně pivních laskomin pod stromečkem :-8


napsal(a): velbloud [Odpovědět]

Pividky

sobota, 24. prosinec 2011
11:07

Pokud se chcete na svátky příjemně naladit pivním příběhem, přečtěte si Vánoční (či klidně i jiný) příběh na www.pividky.cz. A ať najdete pod stromečkem přesně to pivo, které jste si přáli :)!


napsal(a): Pividky (redakce(a)pividky.cz) [Odpovědět]

Narmer

sobota, 24. prosinec 2011
10:05

Narmer

Na vánočním stole si pochutnám na Vánočním speciálu Krakonoš 14°, v tomhle mám zcela jasno :D .

Jinak - všem přeji klidné a pohodové prožití svátků a do nového roku mnoho štěstí při vyhledávání nových piv, pevné zdraví, aby nám to doktor nezakázal pít, lásky k pivním chutím, úspěchů, pokud hodláte vařit vlastní pivo a obecně všechno dobré (pivo).


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

jiri.kana

sobota, 24. prosinec 2011
00:01

jiri.kana

Těžko říct, jak to zítra nakonec dopadne. Ale může být Poutník, Žumberk, Schremser Roggen Bier, Aecht Schlenkerla Rauchbier. Nebo třeba nějaké červené víno nebo třeba nic.

Každopádně, díky Ti Chody za letošní dodávku pivních aktualit a leckdy podnětných pivních diskuzí. Tobě i nám přeji, ať je tu i nadále co číst - zejména dobré zprávy o dobrém pivu. A z těch horších zpráv o horším pivu ať máme alespoň legraci.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Sekal

pátek, 23. prosinec 2011
19:52

Sekal

Nepřinese asi nic, tak alespoň napíšu sestavu na štědrovečerní tabuli: Krakonoš 14°, Tambor Klazar, Matuška Vánoční speciál, František a Dýměj z Třebonic, Weizenbock z Kocoura a IPA z Vyškova.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI