Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Novoměstský pivovar Praha

Co se píše o pivovarech a pivu


Novoměstský pivovar Praha

[pátek, 9. březen 2018]

Před časem jsem se marně pokusil dostat přes "vyhazovače" u vchodu do Novoměstského pivovaru. Několik let jsem tento podnik nenavštívil. Včera jsme po poledni ve třech zašli, že po letech ochutnáme pivo a dáme i něco k jídlu. U vchodu nás milá usměvavá paní pozdravila a po našem pozdravu se nás vůbec neptala na náš úmysl a rovnou nám sdělila, že mají plno (ale při zběžném pohledu tomu tak nebylo) a že za půl hodiny čekají další hosty, tak nás dovnitř nepustí.

Vím, že na dlouho mne opět jejich přístup znechutil. Cítil jsem se jako méněcenný host a to jen proto že hovořím česky?

Jaké máte zkušenosti vy?

[Roman] 08:05 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Roman Holoubek

pondělí, 12. březen 2018
06:48

Roman Holoubek

Jak tak vidím z reakcí, tak jsme měli asi smůlu. I to se stát může. A před pár lety jsem měl také smůlu, to už zní jako velká náhoda. Nebo, že bych nevypadal důvěryhodně? :-) No nic ...


Lojza

sobota, 10. březen 2018
19:10

Jistě, dtát se to může, hospoda je do předu zamluvená, pročne? Není problém. Spíše vidím problém v tom, že v době internetu, fejsbůků a jiných vymožeností není provozní hospody schopný napsat na siť ono info o uzavřené společnosti... a pak také, napsal-li to tam, jisě není problém si přes ty sítě si ověřit dostupnost... Vím, je to pošetilé, ale v dnešní době, kdy lidé na zastávce brečí, že neví, kdy jim jede tramvaj, protože jim došla baterka v demobilu je téměř povinnost psát do světa, že je tu a jindy podnik uzavřen...


napsal(a): Lojza [Odpovědět]

Adsense

17. duben 2024
00:36


posted by: Inzerce

Mosquit

sobota, 10. březen 2018
08:46

Mosquit

Občas zajdu, s Čechy problém nemají (tedy alespoň přes oběd.
Asi měli vážně plno.


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

Pana

sobota, 10. březen 2018
00:31

Nelez tam, pivovarů je dost.


napsal(a): Pana [Odpovědět]

Jana

pátek, 9. březen 2018
20:29

Jana

My naposledy před třemi týdny, bez problémů.Jídlo dobré, pivo poživatelné. Bylo sice plno, ale místo se našlo. V tomto případě asi spíš půjde o to, zdali neměli objednané skupiny (uzavřenou společnost, akce atd.). Pak bych se nedivila, že k nim nechtěli brát "cizí".


napsal(a): Jana [Odpovědět]

jiri.kana

pátek, 9. březen 2018
20:13

jiri.kana

My tam byli loni v lednu. Dopoledne, bez nejmenších problémů. Pivo nijak zázračné, ale použitelné. Pokud najeli na takový byznys model, jak naznačuješ, tak asi nezbývá než jim popřát hodně štěstí.

Mimochodem, Chody, proč jsou v posledních měsících ty blogy takhle zašité? To si to Roman (nebo kdokoli jiný) může příště napsat do papírového bloku a ten pak strčit do kapsy. A kdo chce, ať se ho kdyžtak zeptá, jestli náhodou něco nenapsal.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Chody

neděle, 11. březen 2018
08:53

Chody

jiri.kana: Jo bloky jsou trochu upozaděny, původní tvorbu bych raději viděl jako článek, i když třeba kratší.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI