Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní inzerce

Chcete prodat, koupit, vyměnit?


Pivní.info

Dobrý den,nabízím kompletní výrobu části pivovarů s rozumným termínem(spilky,varny,tanky). Vyrábíme vše co se týče nerezy.Vše je vyráběno z potravinářské nerezy s platnými atesty.Máme i referenční zakázky v hodnotě i 3 mil korun které jsou k nahlédnutí.


Májový řezaný ležák

[pátek, 26. duben 2013]

Od 29.4. budeme mít možnost ochutnat Májový řezaný ležák z novopackého pivovaru. Jedná se o speciální akci, a pivo budeme moci ochutnat pouze v měsíci květnu. Pokud budete chtít toto výjimečné pivo okoštovat, apelujte na své číšníky či hospodské :-)

www.novopackepivo.cz

Májový řezaný ležák

Humuluslupulus

[pátek, 19. duben 2013]

Nově otevřená pivotéka v Českých Budějovicích. Nabídky z nejrůznějších pivovarů a pivovárků z celé naší vlasti. Nyní akce na speciály z Velkorybnického Hastramana.

http://humuluslupulus.cz/index.php?route=common/home

Humuluslupulus

Dobrý den všem,

jsem absolvent SPŠPT a VŠCHT. Oboru, který jsem vystudoval, bych se velice rád i nadále věnoval a proto hledám zaměstnání v pivovaru nebo minipivovaru. Předem děkuji za případné nabídky či tipy na zaměstnání.

Honza

kontakt: jan.posta86@gmail.com

728 887 585


Nejste si stále jistí, jestli se vám vlastní pivovar vyplatí ?

Zjistěte to hned teď za 5 minut.

Spočítejte si Váš minipivovar

Využijte jednoduchý kalkulátor minipivovarů.

Jak to funguje ?

1. Zadáte několik parametrů do kalkulátoru

2. Kalkulátor sestaví optimální konfiguraci pivovaru, vhodnou pro vaše konkrétní podmínky

3. Kalkulátor spočítá cenu pivovaru a souvisejících prací

4. Kalkulátor vypočítá návratnost vaší investice a graficky zobrazí očekávanou bilanci

5. Vyzkoušíte různé způsoby financování pivovaru

6. Dozvíte se, kolik na provozu pivovaru vyděláte

7. Zjistíte, jestli se vám vlastní pivovar vyplatí

Můžete si libovolně “pohrát” s různými vstupními hodnotami (objem varny, sortiment piva, frekvence vaření, doby ležení piva, cena piva, ceny surovin a energie, různé druhy chlazení, vestavný nebo kontejnerový minipivovar) a obdržíte pro každou kombinaci ihned konkrétní nabídku a kalkulaci.

Kalkulátor minipivovarů najdete na této stránce

Kalkulátor minipivovarů - spočítejte si váš pivovar

minipivovárek

[neděle, 10. únor 2013]

Prodám mikropivovar - vhodný pro homebrewing.

4 x nerezové nádoby (2 rmutovací, scezovačka a mladinovka)

kapacita 50-70l maldiny

mačkadlo na slad

2 nerezové soudky

chadiče maldiny

zavíračka na láhve.

Osobní odběr, Cena: 19.000 Kč

rici1976@seznam.cz


Celý únor v Praze na Úvoze 26, Hradčany, je k 10 výročí pivovaru Bon Zašová veškeré pivo za 25,-Kč, k mání je nefiltrovaná 12°, Weissbier, tmavý speciál 14°, Stojí to za to!! v této lokalitě a v Praze skvělé :-)


Sládek pro pivovar v Rusku

[pondělí, 14. leden 2013]

Hledáme zkušeného českého sládka na dobu jednoho roku pro práci v nově otevřeném pivovaru na pobřeží Černého moře, v lázeňském městě v Ruské federaci. Technologické vybavení německé výroby, termín otevření – únor 2013.

Požadujeme: praxi v oboru, ochotu předávat své znalosti, ruština výhodou nikoli podmínkou.

Nabízíme: práci na hlavní pracovní poměr nebo po dohodě jinou formu práce v novém pivovaru, počáteční měsíční plat cca 2000 EUR, služební byt, auto

Info: tdt@centrum.cz, tel. 774.519.986, 608.713.047


PŮLLITR NA PŘÁNÍ !

[neděle, 30. prosinec 2012]

http://www.artcat.cz/artcat/eshop/2-1-Uzitkove-sklo/17-2-PULLITRY/5/242-PULLITR-NA-PRANI

Ruční rytina, motiv na přání, vše dohodou !

NYNÍ AKCE - VÁNOCE V LEDNU - 50% SLEVA !

POUZE LEDEN 2012 !

PŮLLITR NA PŘÁNÍ !

Slovenské minipivovary

[sobota, 29. prosinec 2012]

Sháním ke koupi knihu "Slovenské minipivovary" od ing.Jána Pokrievky.


hledam sladka

[neděle, 16. prosinec 2012]

hledam rucitele na vareni piva odmena

20 000kc

Bohdalek 775591712

bojar011@seznam.cz


vyroba mini pivovaru 50-600l

[neděle, 16. prosinec 2012]

vyrabim mini pivovary 50l-600l hobi i profi

kompletni technologie namiru

Bohdalek 775591712

bojar011@seznam.cz


Dobrý den všem,

Jsem absolvent SPŠPT a VŠCHT. Oboru, který jsem vystudoval, bych se velice rád i nadále věnoval a proto hledám zaměstnání v pivovaru nebo minipivovaru. Předem děkuji za případné nabídky či tipy na zaměstnání.

Honza

kontakt: jan.posta86@gmail.com

728 887 585


Prodam tricka

[pondělí, 29. říjen 2012]

Prodam tricka pivovaru Dobruska, Zamberk, Pelhrimov, Dobrany, Chyse, Kladno. Jen mi lezi ve skrini. Staci napsat, poslu info.


Nabídka chmelových granulí

[neděle, 7. říjen 2012]

Jsem pěstitel chmele, nabízím granule ŽPČ, rok sklizně 2010,

prodej možný i po 10kg sáčcích.Můj kontakt:739725079, 415695288.


Zájezdy za pivem, vínem, jídlem

[čtvrtek, 4. říjen 2012]

Každý bude jistě souhlasit s názorem, že dovolená se má užít. Doba zběsilého poznávání památek s řízkem v ruce je pryč a lidé si právem oblíbili zážitkový cestovní ruch, kam patří i gastronomický cestovní ruch společně s pivní a vinařskou turitikou.

Naše cestovní agentura PIVO a VÍNO. CZ reaguje na růst obliby speciálních produktů gastronomického cestovního ruchu, jehož účastníci poznávají navštívenou destinaci z gastronomické stránky, jsou motivováni požitkem z konzumace, kultury stolování, degustace a seznamování se s vybranými pokrmy a nápoji.

Užijte si pivní a vinné lázně. Lázně kromě koupele, léčivých zábalů a masáží zahrnují i pití piva. Hlavní složkou pivní lázně je voda obohacená o živé kultury pivovarských kvasnic a směsi drcených bylin. Hladinu lázně pokrývá pivní pěna a celkový dojem dokresluje charakteristická vůně čerstvě uvařeného piva. Pivní lázně též působí pozitivně na imunitní systém.Nechte se namasírovat rostlinným pivním masážním olejem s chmelovým extraktem. Ubytujte se ve vinném sklípku se soukromou degustací moravských vín nebo si projeďte na kole nejkrásnější evropské vinné cyklostezky.

Vychutnejte gastronomické speciality našich sousedů, prožijte labužnickou Paříž, maďarský klobásový festival, Vídeň mezi kavárnami, vinnými šenky s vídeňským řízkem a vídeňskou kávou. Vydejte se na exkurzi do rakouské čokoládovny Lindt, navštivte požitkářskou Itálii. Na severní Moravě Vás čeká moře ryb nejen na talíři. V Kyjově oslavte konec roku Silvestrovsko – gastronomickým pobytem.

Kompletní nabídku najdete na www.pivoavino.cz

Zájezdy za pivem, vínem, jídlem

Prodám ležácké tanky 600 L

[pondělí, 10. září 2012]

Prodám ležácké tanky (10ks)o objemu 600 L s příslušenstvím. Cena za 1 ks je 39.000 CZK. Tel. 602739141.

Prodám ležácké tanky 600 L

Nový minipivovar

[pondělí, 25. červen 2012]

Zdravím - v pátek jsem se mihnul přes Vrchlabí - a v infocentru jsem nalezl letáček s pozvánkou na pivní festival - viz obrázek - a v zúčastněných pivovarech jsem objevil pro mně neznámý minipivovar Henrych z Vrchlabí - na dotaz v infocentru jsem se dozvěděl že ano a že neví kde přesně je. - Hezký den Michal

Nový minipivovar

Festival minipivovarů na Pražském hradě

[pondělí, 11. červen 2012]

100 DRUHŮ PIVA NA JEDNOM MÍSTĚ. Výjimečná degustační událost nabízí milovníkům piva možnost ochutnat pivní speciality z produkce 50 minipivovarů - členů Českomoravského svazu minipivovarů. Pivo jako zážitková gastronomie 15.-16. června 2012 na Střelecké cestě Královské zahrady Pražského hradu.

Cílem festivalu je poskytnout milovníkům pivních specialit a kvalitní zážitkové gastronomie možnost degustace širokého množství vzorků z produkce minipivovarů ze všech koutů České republiky, ochutnat a seznámit se s různými pivními druhy a styly. Nejde o klasický pivní festival zaměřený na masovou konzumaci piva. Je to příležitost seznámit se s novodobým fenoménem i s historickými kořeny českého a moravského pivovarnictví, prezentace tradiční i moderní regionální výroby piva a prostor pro objevování nové pivní kultury.

Vstupné na festival je 300 korun. Každý návštěvník obdrží degustační skleničku, rozsáhlý katalog s řadou informací o zúčastněných minipivovarech a nabízených pivních speciálech a bude moci neomezeně degustovat na sto druhů piv, které festival nabídne.

„Minipivovary jsou živou vodou pivovarnického řemesla, které už bylo skoro na vymření. Před dvaadvaceti lety v celém Československu existoval jeden jediný minipivovar, pivovar U Fleků. Po roce 1991 se zvolna začínají budovat minipivovary nové a v dnešní době jejich růst nabral pořádné obrátky. Už jich máme v Česku kolem stopadesáti a byť je jejich podíl na výrobě piva zanedbatelný, začínají se stávat svébytnou součástí pivovarnického průmyslu,“ říká Jan Šuráň, prezident Českomoravského svazu minipivovarů.

„Charakteristické senzorické vlastnosti nefiltrovaného čepovaného piva, jeho přírodní čistota, výroba několika druhů piv včetně specialit, vysoká úroveň pivního skla, vynikající kuchyně s krajovými i národními specialitami, to vše jsou přednosti lákající k posezení v restauraci s vlastním pivovarem. Pivo z minipivovaru je svěží, obsahuje kvasinky, které zaokrouhlují chuť, zjemňují hořkost a dávají pivu osobitý charakter. Další předností je menší nasycení těchto piv kysličníkem uhličitým, což má pozitivní vliv na tzv. pitelnost piva. V minipivovarech se většinou pivo čepuje přímo z výčepních tanků, kde má správnou teplotu, za kterou odpovídá sládek - konkrétní garant kvality denně přítomný v restauraci, nikoliv neosobní obchodní zástupce. U piva z minipivovaru je vždy zaručeno, že se jedná o pivo čerstvé, vyráběné v místě a podle potřeby. Trvanlivost nefiltrovaného piva je totiž omezena a není možné ho na rozdíl od filtrovaných, stabilizovaných a pasterovaných piv prodávat delší dobu. Zákazníky minipivovarů láká příjemné prostředí pivovarských restaurací s možností být přímo při výrobě, vnímat atmosféru a vůni vaření piva. Je to v podstatě zážitková gastronomie,“ dodává Jan Šuráň.

Na festival minipivovarů na Pražském hradě se dosud přihlásily tyto minipivovary:

Pivovarský dům Praha, Břevnov klášterní pivovar Praha, Pivovar U Medvídků Praha, Rodinný pivovar Bravůr, Minipivovar Vyšší Brod, Pivovar Kocour Varnsdorf, Šumavský pivovar Vimperk, Pivovar Groll Plzeň, Pivovar Kozlíček Horní Dubenky, Pivovar Purkmistr Černice, Novoměstský pivovar Praha, Spolkový pivovar Sazovice, Domácí pivovárek Velký Rybník, Pivovarský dvůr Zvíkov, Pivovar Na Rychtě Ústí nad Labem, Minipivovar Biovar Ostrava, Zámecký minipivovar Zábřeh, Pivovar Permon Sokolov, Antošův pivovar Slaný, Mostecký Kahan, Rodinný minipivovar Pacov, Starokladenský pivovar, Joegoodbeer Plzeň, Pivovar Zhůřák Nepomuk, Podorlický pivovar Rychnov, Sousedský pivovar Bašta Praha, Staročeský pivovárek Dobruška, Pivovar Na Mlýně Ratíškovice, Pivovar U Fleků Praha, Minipivovar Labuť Litoměřice, Pivovarský dvůr Lipan Dražíč, Pivovar Valášek Vsetín, Jihlavský právovárečný pivovar, Valašský pivovar Kozlovice, Pivovar Magistr Brno, Pivovar Mazák Dolní Bojanovice, Pivovar Černý Orel Kroměříž, Pivovar Herold Březnice, Líšeňský pivovar Brno, Pivovar pekárna Kvilda, Štiřínský pivovar, Zámecký pivovar Chyše, Únětický pivovar, Pivovar Matuška Broumy, Hostinský pivovar Excelent Rýmařov, Minipivovar Hukvaldy, Minipivovar Koníček Vojkovice, Minipivovar Rohov, Pivovar Lochota Plzeň, Pivovar Svatý Kopeček Olomouc, Městský pivovar Štramberk, Pivní rozmanitost, Zlínský Švec, Pivovar Malenovice

Místo konání:

Střelecká cesta pod Letohrádkem královny Anny Královské zahrady Pražského hradu.

Dopravní spojení:

Tram č. 18, 20, do stanice Chotkovy sady, odtud 1 min. pěšky.

Tram č. 22, do stanice Královský letohrádek, odtud 2 min. pěšky.

Doba konání: Pátek: 14:00–20:00; sobota: 10:00-20:00

Festival minipivovarů na Pražském hradě

Rádi bychom vám nabídli ZDARMA mobilní aplikaci pro telefony s operačním systémem Android na hledání a zobrazení informací o převážně českých pivech z databáze pivních listů vytvořenou spolu s Aliancí P.I.V..

V databázi je momentálně zaneseno téměř 500 piv z cca 100 pivovarů.

Najdete zde informace, které znáte z výčepů restaurací v Alianci P.I.V., zejména: typ piva, stupňovitost, obsah alkoholu, hořkost, složení a další.

Touto aplikací bychom vám chtěli zjednodušit výběr piv přímo u stolu ve vaší oblíbené restauraci.

Těšíme se na vaše hodnocení a komentáře, které nás budou motivovat k rozšiřování o další funkce.

Pivní listy na Google Play

Pivní listy - zjistěte, jaké pivo pijete...

«« « Strana 6 z 8 » »»
1 2 3 4 5 6 7 8

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI