Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ivan Čižmárik a Miloš Kováč odpovídají...


verze pro tisk

Ivan Čižmárik a Miloš Kováč odpovídají...

Ivan Čižmárik a Miloš Kováč odpovídají...

Salón piva je osvědčená slovenská pivní akce, která se letos poprvé vydá i k nám do Čech, ve dnech 16 - 18. března zavítá na holešovické výstaviště a Vy tak budete moci okusit i slovenská piva, která jsou možná v Bratislavě samozřejmostí.

Organizátoři
Organizátoři

Na Vaše dotazy spojené s touto akcí odpovídali organizátoři, pánové Ivan Čižmárik a Miloš Kováč.


Zdeno Dian

Zdravim pani,

kedze kazdorocne navstevujem pivne salony v BA aj KE a v KE asi tento rok nebude, som rozhodnuty ist do Prahy. Rad by som vedel, ci sa budu dat listky kupit aj na mieste festivalu,alebo len v predpredaji,otazku som napisal aj na facebooku,zostala bez dpovede,dalej by ma zaujimalo ci sa listok bude dat zaplatit aj kartou a tiez ci aj u jednotlivych predajcov sa bude dat platit kartou,kedze pridem zo Slovnenska,treba mi vediet ci si menit € na Kč.

Dakujem za odpoved.

Ahoj Zdeno, sme radi že si náš fanúšik. Lístky sa samozrejme budú dať kúpiť aj na mieste, nedá sa u nás platiť kartou, musíš si priniesť hotovosť a hlavne české koruny!

Prvýkrát ideme v rámci nášho vnútorného platobného systému na HELLOPAY bezkontaktné karty. Kartu získaš a nabiješ si ju priamo na festivale! Žetóny už nebudú, nahradzujeme ich modernejším a rýchlejším systémom.


Marek Kamlar

Dobrý den,

na Facebooku jsem se odpovědi od 8. 3. nedočkal, zkusím to tedy ještě touto cestou:

1) Vždy jsem byl přesvědčen o tom, že vícedenní vstupenka na nějakou akci bude výhodnější, než kdybych platil pokaždé, když budu chtít dorazit, při pohledu na váš ceník to tak ovšem nevypadá. Pokud si totiž koupím např. dvě jednodenní vstupenky, za 300 Kč obdržím dvě skleničky a dva katalogy, pokud jednu dvoudenní, za 250 Kč obdržím jednu skleničku, kterou nesmím rozbít (musím druhý den přinést s sebou), jinak se zřejmě nenapiju, a jeden katalog = výhoda se nekoná, spíš naopak. Můžete mi říci, co si od toho slibujete?

Dobrý deň Marek. Týmto vychádzame v ústrety hlavne tým, ktorý chcú prísť na festival každý deň, a nemajú s tým problém, že si pohárik prinesú, stačí im jeden.

2) Dále mi není jasné, proč za vstupné chcete tolik. Budu-li uvažovat, že sklenička s potiskem vyjde na nějakých 40 Kč a katalog včetně grafických prací na 20 Kč, zbývá 90 Kč coby poplatek za použití WC a jeden flek na nějaké lavici, což zřejmě tak i tak zaplatím ve vyšší ceně piva. Nebo bude součástí akce vyjma popíjení i nějaký doprovodný program, o kterém se na vašem webu nezmiňujete, např. přednášky, workshopy apod.?

Ďakujeme za „presný“ výpočet, ale zjavne nemáš tušenie, čo všetko spraviť takýto festival obnáša! Myslíme tým náklady. Workshopy ani prednášky nebudú, hlavne kôli miestu a prednášajúcim. Salon Piva je craft beer festival, prezentujú sa hlavne zúčastnené pivovary!

3) Je fajn, že se u vás bude platit dle počtu/množství ochutnaných vzorků a umírněný konzument tak nebude muset doplácet na ožírače, kteří by jistě dorazili v případě, že byste nabídli neomezenou konzumaci v rámci vstupného, při pohledu na fotky a videa z vašich předchozích ročníků se ale obávám toho, že vzorků do 15 Kč za decku nakonec mnoho neochutnám. Nebo jsou mé obavy zbytečné?

Netušíme, aké ceny si jednotlivé pivovary stanovia. My to neriešime.

4) A poslední věc: Pokud nebudu spokojen s kvalitou nabízené služby, jakým způsobem ji budu moct reklamovat, tj. požadovat zpět vstupné, příp. alespoň jeho část?

Vstupenky na festivaloch, vrátane Salonu Piva sa reklamovať nedajú. My nezodpovedáme za kvalitu a ponuku jednotlivých pív.

Nehladajte už teraz chyby. Treba myslieť pozitívne :).

Předem díky za odpovědi.


Richard Chodora, PIVNÍ|INFO

Zdravím, mám na Vás několik málo otázek:

1) Co Vás vedlo k rozšíření Vaší úspěšné slovenské akce do Prahy?

Milujeme pivo a chceme šíriť poctivé remeselné pivká medzi čo najviac ľudí!

Salón Piva je o pivnej rozmanitosti a kultúre pitia piva.

Praha a celkovo, Česká republika je nám veľmi blízka, varí sa tu veľmi dobré pivo.

2) Jaké zajímavé pivovary ze Slovenska nám přivezete?

Návštevníci Salonu Piva Praha budú môcť ochutnať aj výborné pivá zo slovenskej craftovej scény, napr. od pivovarov Helstork, Wywar, Unorthodox brewing, Lanius, Sessler, Žil Verne, :) happy, Beervana.

3) Jaký názor máte na létající pivovary? Jedná se opravdu o vlastní receptury, nejlépe vařené vlastním sládkem? Nebo jde spíše o přejmenovaná piva "kamenných" pivovarů? Jaké máte zkušenosti ze Slovenska?

U nás na Slovensku majú poväčšine kočovné pivovary svoje vlastné recepty a zúčastňujú sa priamo celého procesu varenia.

4) Jaká je situace na Slovensku situace ohledně nabídky piv z malých pivovarů? Jsou běžně k dosteání v obchodě nebo jen v pivotékách a jiných specializovaných obchodech?

Už aj na Slovensku trh s týmito pivami rastie, a sú viac dostupnejšie. Ale bežne v obchode ich nenájdete. Prevažne iba v pivotékach alebo priamo v ich puboch.

5) Chcete nás seznámit s něčím zajímavým ohledně Vaší akce nejen v Praze?

Hlavným cielom Salonu Piva je ukázať čo najväčšej verejnosti, že pivo je kultúrny nápoj, je to zdravý nápoj, hlavne keď je uvarené s láskou!

Děkuji. S přáním ať je akce úspěšná i v Praze.



[Pivní.info] [Zobrazeno 4168x] [15. březen 2017]
[Offline rozhovor] [comments: 5] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Felčar

pátek, 17. březen 2017
10:49

Felčar

Za klamání spotřebitele lze nepochybně považovat skutečnost, že platební terminály u stánků jsou automaticky nastaveny na dýško ve výši 10 % k již vysoké ceně piva, deci většinou za 20 Kč. Chápu, že jsou vysoké náklady na pronájem prostor, ale příští rok si tuto akci již odpustím.


napsal(a): Felčar [Odpovědět]

Jana

pátek, 17. březen 2017
11:55

Jana

Felčar: rnCo je tam za pivovary?


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
09:30


posted by: Inzerce

Lojza

pátek, 17. březen 2017
23:11

Felčar: A proč ste si automaticky nastavené dýško nestáhl z 10% na 0%? I to tento pro mně výborný systém (oproti žetonům a pak pivům s násobkem ceny žetonů, nic mezi...) umožňuje (nebo třeba i navýšit na 20%). Stačilo se podívat na monitor, ke kterému přikládám kartu...


napsal(a): Lojza [Odpovědět]

Felčar

pátek, 17. březen 2017
13:23

Felčar

Jana: Hodně létajících, hodně zahraničních, zejména ze Slovenska, zajímavostí byl jediný průmyslový pivovar Primátor, který tam měl novou desítku vařenou na tři rmuty.


napsal(a): Felčar [Odpovědět]

Jarda

sobota, 18. březen 2017
16:40

Lojza: to je pravda. Ale 99% lidi se toho vubec nevsimla. Bylo by fer na to upozornit vyraznejsim zpusobem. Treba to, ze se z karty vraci castka zaokrouhlena na desetikoruny a to smerem dolu zduraznovali lide u obsluhy pravidelne. U dyzka tomu tak nebylo.


napsal(a): Jarda [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI