Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jak se žije hospodám mimo turistickou sezónu

Pivní cesty


verze pro tisk

Jak se žije hospodám mimo turistickou sezónu

Jak se žije hospodám mimo turistickou sezónu [p1121]

Poté, co pan Kubera z ODS prohlásil ekonomku Švihlíkovou za nacistickou fanatičku, nutně jsem potřeboval přijít na jiné myšlenky a nejlíp na nějakém pivním výletě. Tři dny jsem se toulal v západní polovině naší krásné vlasti a kromě pramene řeky Střely nebo městečka Teplá u Mariánských lázní jsem navštívil i 3 pivovary. Původně jsem chtěl psát o všech, ale protože v Hastrmanovi i v Karlovi obsluha nestála za nic (v prvním případě se jednalo o dámu, v druhém případě o mladíka, který dle svého věku asi ještě nemá mnoho zkušeností s prací v oboru číšník, ale někdo mu nabídl pinglovat v nově otevřeném Karlovi a tak toho využil). Více se k těmto podnikům vyjadřovat nebudu, neb slušných slov nenacházím a slova neslušná se sem nehodí.

Místo toho bych rád popsal, jak se v době mimo turistickou sezonu daří hospůdkám od Zvíkovce až po Radnice. V létě se na Zvíkovci uživěj 3 hospody, v současnosti je tu v provozu jen jedna a v pátek se tam mezi 18. a 22. hodinou zastavilo asi 10 lidí, z toho bylo ještě několik pražáků, kteří zde mají chaty.

Hospůdka na Zvíkovci
Hospůdka na Zvíkovci

Nečekal jsem, že to tam bude s jídlem jako někde ve městě, ale tlačenka nebo utopenci by mi přišly k chuti víc než místní specialita smažený sýr, hranolky a tatarka. Naopak mile mě překvapili s pivem - na Géčko byste čekali marně, zato byla k mání desítka i dvanáctka od Heroldu a občas mívají i jejich čtrnáctku. Palec nahoru dávám paní hostinské za to, že nic nenamítala, když jeden štamgast přinesl svůj domácí svařák. Aby byl zážitek dokonalý, ještě ho v kuchyni ohřála a pak se celou hospůdkou nesla ta krásná vůně.

Spokojení štamgasti
Spokojení štamgasti

Uznávám, že nejen pivem živ je člověk, svařák má taky něco do sebe. Na oplátku dávám do placu litr a půl světlé patnáctky Karel, kterou jsem včera zakoupil v pivovarské prodejně nacházející se ve stejném objektu jako pivovar, akorát je v přízemí, zatímco pivovar dole v suterénu. Sám jsem byl dost zvědavej, jak bude chutnat, bohužel nic moc to nebylo - hodně alkoholu a žádná chuť.

Druhý den ráno se jdu podívat na místo, kde to v létě nejvíc žije a to je dole u mostu. Na jedné straně je hospůdka U šesti trampů a i když to zvenku vypadá pouze na Gambrinus, čepujou tam i rakovnického Bakaláře. Už se těším na léto, až zas bude v provozu, protože tam i dobře vařej.

U šesti trampů
U šesti trampů

Na druhém břehu u jezu je další hospůdka, kde je posezení zážitek, akorát to pivo kdyby se dalo změnit...

Hospůdka U jezu
Hospůdka U jezu

Vracím se zpátky přes náves a po 3 kilometrech přicházím do obce Chlum, kde mají hospůdku přímo na Obecním úřadě, ale dle její otevírací doby (pá, so - 18-22) moc nepremává... Na Chlum chodím rád, protože je zde krásná vyhlídka na Berounku i daleko do kraje.

Hospoda na OÚ
Hospoda na OÚ

O několik kilometrů dál v Hlohovičkách nacházím další hospůdku s trošku pitelnějším pivem a i otevírací doba je o něco lepší než na Chlumu. Jenže je sobota, kdy je otevřeno až od 18 hod., a tak mám stejně smůlu, do večera tu opravdu čekat nehodlám.

U Ludmily v Hlohovičkách
U Ludmily v Hlohovičkách

Pro neznalého turistu proto pak jako zjevení musí působit nablýskaný hostinec v obci Biskoupky. Když jsem tu byl před šesti lety poprvé, taky jsem zíral :) V celém objektu hostince je víc židlí než okolo bydlí obyvatel, ale přesto nouzi o hosty nemají. Například dneska tu mají na večer rezervaci Pražáci, bude nějaká oslava. Téměř každý víkend zde hraje živá hudba, za 350 Kč se zde můžete i ubytovat.

Selský dvůr Biskoupky
Selský dvůr Biskoupky

Já osobně si na takto zařízenou hospodu nepotrpím, pro mě je to tu až zbytečně moc hezký. Ale jejich klientela to vyhledává a je ochotna sem jezdit i z velké dálky. V kuchyni ale asi neměli zrovna svůj nejlepší den, jídlo bylo značně přesolené a pečivo omatlané, něčím pobryndané, číšník se sice omluvil a donesl jiné, ale už to není ono, už je ve vás ten pocit, že si tu příště musíte dávat víc pozor. Mrzí mě, že majitel byl zrovna někde pryč, chtěl jsem s ním dát řeč. Přijde mi totiž jako blbost v jednom křídle čepovat jen polotmavej Bakalář a v druhém (s jinou obsluhou a kasou) zase pouze světlej.

Interiér Selského dvora
Interiér Selského dvora

Blíží se 16. hodina, sluníčko zapadá a já vcházím do cíle dnešního výletu - městečka Radnice. Na dnešní podvečer mám domluvenou prohlídku zdejšího minipivovárku pana Zdeňka Mulače. Hned na úvod se dozvídám, že už není v tomto malém městě jedinej, kdo vaří pivo. Nedávno totiž čepovali Radnici i v Klubu malých pivovarů a to prý nebylo od něj, ale od jiného pána. A pak se v tom my pivní turisti máme vyznat :)

Radnický pan majitel...
Radnický pan majitel...
... a jeho varna
... a jeho varna

Dobrou zprávu mám pro všechny, kteří rádi pijou pivo přímo v místě jeho vzniku - na léto se připravuje posezení přímo ve dvoře. Do té doby ale musíte popojít do půl kilometru vzdálené hospody Stodola, kde je toto pivo k mání. Lidí, převážně mladých, si do Stodoly najde cestu dost a Radnické pivo jim chutná a mě taky. Tak dej Bůh štěstí!

Radnické pivo
Radnické pivo


[Václav Švihlík] [Zobrazeno 10356x] [5. prosinec 2012]
[Pivní cesty] [comments: 42] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Rudolf H.

pondělí, 17. prosinec 2012
09:00

to Vladimír L.: Myslíte slovo \"Troll\" ? Jo, už ho umí, ale ještě nepochopil jeho význam. Prostě sám sebe nechápe :-)


napsal(a): Rudolf H. [Odpovědět]

CzechBeerMan

pondělí, 17. prosinec 2012
07:35

CzechBeerMan

Pánové , co řešíte ? Podívejte se přeci sami na tu paní ekonomku na tomto odkaze : http://www.blisty.cz/aut/2792/bio.html a udělejte si psychologický obrázek o ní .... vždyť je to jasné ne ?


Adsense

28. březen 2024
15:08


posted by: Inzerce

Vondráček

neděle, 27. leden 2013
21:04

to CzechBeerMan: Krom tohoto odkazu se na paní Švihlíkovou můžete podívat v novém dokumentu České televize Rozhořčené 2012, který se bude vysílat 24.2.2013 ve 20.00 na ČT2.


napsal(a): Vondráček (vondracek(a)email.cz) [Odpovědět]

Vladimír L.

středa, 12. prosinec 2012
09:31

Naučili jste ho nové slovo. Sice ho nepochopil, ale už ho umí použít.


napsal(a): Vladimír L. [Odpovědět]

pilgrim

pondělí, 10. prosinec 2012
21:04

to Vašek Švihlík: proč bych tu nechodil? Egocentrický nácek mi nebude říkat kam mám chodit, a kam už ne, tak daleko ještě doba nepokročila....Ke štěstí mi postačí, když Chody ukončí tvé nešťastné působení na tomto webu, když ne, tak tvé sračky prostě budu ignorovat, názory pivní spodiny mně nezajímají....


napsal(a): pilgrim (ekotto(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

neděle, 9. červen 2013
08:42

to pilgrim: Nešlo by nějak výplody těch pilgrimů a weetků odstranit z komentářů pod mým článkem? Nevypadá to dobře a můj článek si toto od zoufalce, který nikdy sám nic nevytvořil, nezaslouží. Dokud se nebudou Trollové mazat, Trollové budou dál zasmraďovat články autorů Pivního Infa.

Pozn. PI: Příspěvek upraven. Nikomu se tady nebude přivolávat smrt...


napsal(a): Vašek Švihlík [Odpovědět]

Rudla

sobota, 15. červen 2013
17:36

to Vašek Švihlík: Jaký článek a autor, takové reakce. PI má s Vámi až nepochopitelnou trpělivost...


napsal(a): Rudla [Odpovědět]

jiri.j

pondělí, 10. prosinec 2012
19:01

Bože, to je úroveň. Herr Švihlík je evidentně zcela pomatený jedinec. Ty jeho nechutnétné duševní zvratky jsou daleko za hranicí vkusu a na hranici propagace fašismu. On by mu to ostatně ten jeho "pan Hitler" ukázal stejně jako fašounovi Gajdovi. Osobně jsem na těchto stránkách NAPOSLEDY!


napsal(a): jiri.j [Odpovědět]

turbonegro

neděle, 9. prosinec 2012
09:02

turbonegro

Pane Václave,navrhuji vám navštívit v létě Šumavu,pivovar Vimperk,Dudák Strakonice,Železná Ruda a hlavně Kvilda,kde při troše štěstí natrefíte na mládež z Hnutí duha.Fotka s aktivistou uvázaným u stromu potěší diskutující,kteří píší příspěvky kolem půlnoci a nazývají vás hnědým morem. :D


napsal(a): turbonegro [Odpovědět]

Vašek Švihlík

neděle, 9. prosinec 2012
19:24

to turbonegro: Já Vám velice děkuju za dobrý nápad, akorát bych Vás chtěl poprosit, odlište se od těch Trolů a publikujte pod svým křestním jménem. Já Vám zase na oplátku navrhuji navštívit stránky pana Vandase, nemusíte kvůli tomu nikam cestovat a je tam spousta zajímavého čtení, třeba se z Vás jednou stane náš nový vážený člen :)


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Chody

neděle, 9. prosinec 2012
19:58

Chody

to Vašek Švihlík: Vašku tohle byla Tvoje poslední agitka pro pana Vandase na PI...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Děkan

pondělí, 10. prosinec 2012
07:46

Děkan

to Chody: Děkuji, konečně. Spousta mých přátel přestala na PI chodit právě kvůli takovým řečem. Já nikomu jeho názory neberu, ale ať ty mimopivní prezentuje na jiných webech. Věnujme se, prosím, jen a jen pivu.


napsal(a): Děkan [Odpovědět]

Weetek

pondělí, 10. prosinec 2012
10:45

Weetek

to Chody: Je zajímavé sledovat, kde máš Chody tu hranici a kolik "panů Hitlerů", "panů Vandasů" a dokonce narážek na "převýchovu" musel Vašek roztrousit, než jsi zakročil. Jinak je to stále stejný publikační vzorec - napsat něco s pivem nesouvisejícího, co pár lidí nadzvedne a diskuse se vesele rozběhne. Jen mám dojem, že na ose Český pivomuž - Malakin - nácek Vašek je to s úrovní docela na sešupu...


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

Will

úterý, 11. prosinec 2012
10:06

to Vašek Švihlík: Úžasný! Troll křížený s exotem nazývá druhé "Troly" - "...odlište se od těch Trolů".


napsal(a): Will [Odpovědět]

Rudolf H.

neděle, 9. prosinec 2012
08:28

A jéje, pan autor už se zase vyžívá v diskusi. Mějte rozum a nereagujte prosím.
NEKRMTE TROLLY! NEKRMTE TROLLY! NEKRMTE TROLLY! NEKRMTE TROLLY! NEKRMTE TROLLY!


napsal(a): Rudolf H. [Odpovědět]

Kára.

neděle, 9. prosinec 2012
00:00

Kára.

Že se vždycky necháte vyprovokovat ...
Pšt!


napsal(a): Kára. [Odpovědět]

pilgrim

sobota, 8. prosinec 2012
00:22

....aneb jak český nácek objel pár hospod a pil tam pivo.....jaký to má smysl? Takových článků sem může napsat kdekdo tucet, proč s tím musí prudit zrovna ta hnědka?


napsal(a): pilgrim (ekotto(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Chody

sobota, 8. prosinec 2012
14:10

Chody

to pilgrim: Vždyť o tom to je. Zážitky s pivem. Zkuste něco napsat Vy. Zelené krávoviny by Vám nevadili, že? A tady naděláte s jednou větou...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 8. prosinec 2012
17:53

to Chody: Chody s takovejma pitomcema schovanejma za přezdívky je škoda tady ztrácet slova. Rodiče se jim ( pilgrimovi, weetkovi a jim podobným ) v dětství zřejmě moc nevěnovali a tohle je výsledek. Potřebovali by naplácat na zadek, panáčkové. Pánové, věřím tomu, že kdybyste se dobrovolně přihlásili k převýchově, možná by to k něčemu i bylo, třeba ještě nejste ztracení, mohl bych vám ve Valašské pivnici dávat lekce slušného chování, ale musíte CHTÍT!!!


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

pilgrim

sobota, 8. prosinec 2012
19:42

to Vašek Švihlík: to, co jsi předvedl ve svém minulém článku a v komentářích pod ním bylo něco jako morální dno, jsi u mně pivní spodina. Sranda je, že něco takového tady mluví o slušném chování, a ty kecy o převýchově máš zřejmě na mysli tu vaši náckovskou převýchovu? Zase tady na někoho něco vytáhni ve svém slizkém stylu "jedna paní něco povídala", ale více raději nepovím (viz. tvůj ubohý sliz na p. Holoubka)......pokud máš něco společného s Valašskou pivnicí v Praze, tak vím, co známým nebudu doporučovat. Tvé působení na tomto serveru je dost velkým neštěstím.....


napsal(a): pilgrim (ekotto(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 8. prosinec 2012
19:46

to pilgrim: Když je to takový neštěstí, tak sem nelez, tady ti hrozí, že se to na tebe přenese a co pak s ňákym nešťastnym pilgrimem.


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

tom

neděle, 9. prosinec 2012
00:02

to Vašek Švihlík:
převýchova ??? to už tady snad kdysi bylo, ne? doufám, že už nikdy více!!!


napsal(a): tom [Odpovědět]

Roman

neděle, 9. prosinec 2012
09:10

to Chody: Není barva jako barva a není věta jako věta!Pokud se z Pivního infa stane místo povídání o pivu díky jednomu exhibicionistovi agitka politické strany a ke všemu strany jako jsou náckové kolem pana Vandase,tak něco je ŠPATNĚ!Snaha zvýšit návštěvnost Pivního infa díky článkům pana Švihlíka a následných diskuzí pod ním, může mít i obrácený účinek.Před časem stačilo panu Gunteru Kensymu udělat bububu a z Pivního infa zmizely všechny články o něm a jeho pivovaru,všechny diskuze na toto téma a jeho jméno se zde nesmí ani vyslovit.....tak aby jednou někdo zase neudělal bububu a nezmizelo celé Pivní info díky panu Švihlíkovi a jeho obhajování "pana" Hitlera a spol.Vždyť on má na to talent......kam šlápne,tam už nic neroste!


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

neděle, 9. prosinec 2012
19:16

to Roman: Myslím, že jedinej, kdo tady občas dělá bububu a myslí si, že se kvůli němu budu bát, seš tady ty Romane a moc bych za to nedal, že ty ostatní Trolové jsou taky dílo tvého ťukání do klávesnice. Pokud teď budeš vyhrožovat Chodymu, že mu zrušíš Pivní info, i když to říkáš opatrně, jako nepřímo, věř mi, že tím se akorát ztrapňuješ :)
Minimálně do doby, než se k moci dostanou Komouši, proti kterým pan Adolf Hitler až do své smrti bojoval, tak minimálně do té doby zde budu já i tento web, věř tomu. A pokud návštěvnost mých článků bude v prvním týdnu od jejich vydání přesahovat číslo 1000, beru to tak, že jsem úspěšný autor a je to pro mě povzbuzení v této bohulibé činnosti pokračovat. :)


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Roman

pondělí, 10. prosinec 2012
09:33

to Vašek Švihlík: Václave, podle sebe soudím tebe?Nemám zapotřebí tady psát pod spoustou přezdívek, jak je tomu u vás.Jsem tu pouze pod jménem Roman.A jak jste na tom vy?Jinak máte docela dost velké vize a začínáte se čím dál tím víc vybarvovat,ale to měl váš velký vůdce taky......a jak dopadl.....doslova se podělal strachy!Bohužel, než se tak stalo, stálo to miliony lidí život.A vaše bohulibá činnost a úspěch vašeho psaní....to je úplně to samé, jako "bohulibá" činnost Ivety Bartošové.Většina uživatelů internetu si na ní taky klikne s tím,co ta...(píp)...zase kde plácla!Tím bych diskuzi s vámi ukončil...nechci vám dál dávat prostor k vaším kecům a snad Chody splní své slovo a už toho nebude nikdy zapotřebí.Chodymu děkuji a všem přeji co nejhezčí předvánoční čas, jakož mít i ten čas, dát si někde v poklidu své oblíbené pivo.


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

turbonegro

sobota, 8. prosinec 2012
16:01

turbonegro

to pilgrim: Na stránkách Pivní info čekám novinky a aktuality k danému tématu,což tento článek splňuje dostatečně.


napsal(a): turbonegro [Odpovědět]

Weetek

pátek, 7. prosinec 2012
11:27

Weetek

Doufám, že Chody už našeho nahnědlého autora vybavil Průkazkou pivního publicisty :-)


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

Roman

pátek, 7. prosinec 2012
10:19

Poté,co jsem si přečetl článek pana Švihlíka,nutně jsem i já potřeboval přijít na jiné myšlenky.Po zjištění,že tohoto pána můžu potkat nejenom ve Valašské pivnici,ale i v okolí Berounky a při uvědomění si,že tomuto člověku dá důvod i obyčejné "zachlastání" v pár hospodách k ohřívání si zde své politické polívčičky i já se jdu toulat po krásách naší vlasti.
Ve čtvrtek proto vyrážím do naší hospody na návsi.Turistická sezóna tu není v létě,natož teď v zimě.Na čepu je Gambrinus a Kozel 11.Všichni přítomní jsou však rádi i za to....na druhou stranu,nemusím dávat palec nahoru paní hostinské neb přinést si své pohoštění pro přátelé + domácí svařák či pálenku je úplně normální věc.Ostatně tak to funguje ve všech vesnických hospodách a netřeba mít kvůli tomu oči navrch hlavy.I já zde uznávám,že nejen pivem je člověk živ,také politika má něco do sebe a tak dávám do placu otázku,kdo zná politického aktivistu Václava Švihlíka....NIKDO!Zato se shodujeme,že slabí duchem jsou všichni,kdož si v horších časech myslí,že to soudruzi nebo náckové za ně vyřeší.
Nu co se dá dělat,zavíračka je tu a tak objednávám taxi a vyrážím do 10 km vzdáleného městečka.I já zde zírám....všude se točí Gambáč.Na rozdíl od pana Švihlíka,já si na hezké hospody potrpím a tak si vybírám tu svému srdci nejbližší.Posilněn dalšími pivy sháním majitele.Přijde mě totiž jako blbost v tuhle noční hodinu za pivo platit!
Blíží se 1 hodina ranní,sluníčko už dávno zapadlo a já vcházím do cíle dnešního výletu....do Nonstopu.Nic tu sice nemám domluveno,ale barmanka mě "ráda" vidí....jsem ve městě v tuto dobu jediný,kdo si tu dává pivo.
Je ráno a já mám pro všechny ,kdož rádi nadoraz pijí,dobrou zprávu....posezení na chodníku před Nonstopem v mrazu a sněhu je možný!!Tak a teď musím popojít zase těch 10 km domů,protože na taxi již nemám peníze.TAK DEJ BUH,ABYCH VE ZDRAVÍ DOŠEL!
PS:Doma jsem to všechno svedl na pana Švihlíka.......takže Václave,moje žena už vás ZNÁ!!!!!


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

pi

pátek, 7. prosinec 2012
12:09

pi

to Roman: Romane, možná by to chtělo dělat za čárkami a tečkami mezeru, takhle je Váš text hůře čitelný :(
---------------------------------
Zpráva byla upravena 07.12.2012 ve 12:09:57


napsal(a): pi [Odpovědět]

Roman

pátek, 7. prosinec 2012
13:11

to pi: Tak pravda, vidím to nyní také, ale před odkliknutím a tím pádem vložením, vypadá psaný komentář normálně. Tak třeba příště......


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 8. prosinec 2012
18:17

to Roman: Chudák vaše žena, život s váma musí bejt utrpení, alespoň podle toho, jak se prezentujete...Gambrinusovej vožrala, kterej chlastá v Non-stopu až do rána a pak je bez peněz, nemá ani na odvoz domů...je mi z vás smutno a vaší paní je mi upřímně líto.


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Roman

sobota, 8. prosinec 2012
18:39

to Vašek Švihlík: Václave jak v článku říkám.....slabí duchem!!!!!Snad každý tady poznal, že jde o recesi na váš článek.....teda mimo vás.....ale to víte, pitomci ,jak vy lidi rád nazýváte se najdou i mezi borci s holýma hlavama co chtějí převychovávat svět.


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 8. prosinec 2012
18:54

to Roman: Já rozhodně nechci převychovávat svět, ale pokud bude kdokoli z vrcholných představitelů našeho národa veřejně prohlašovat o někom z mé rodiny cosi o nacistických fanaticích, je pro mě těžké na to nazareagovat. Uznávám, na Pivní info se to moc nehodilo, ano, ale to co tady občas chodí za komentáře na mou adresu má s pivní tematikou také pramálo společného. A těžko říct, jestli by pan Wiesenthal byl nadšenej z toho, že si jeho jméno někdo bere za své proto, aby se měl za co schovat. Ale to je otázka vkusu každého toho diskutujícího. Pro nezasvěcené připomínám, že se jedná o diskusi pod článkem Víkend s pivem na Velharticích a v Nebílovech.


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Roman

sobota, 8. prosinec 2012
19:16

to Vašek Švihlík: Václave,vy si bohužel nevidíte do pusy....něco tvrdíte a vzápětí tvrdíte pravý opak.Propagace nácků se vám vecpe do každého vašeho článku....já vám z vysoka kašlu na to,jestli soudružka Švihlíková je z vaší rodiny, mě a ani asi drtivou většinu zdejších čtenářů to nezajímá, takže pokud jste opravdu pochopil, že sem to nepatří, tak jenom dobře.Pište tady jenom o pivu a všechno bude v pořádku.Svá osobní traumata si řeště jinde....


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 8. prosinec 2012
19:41

to Roman: Zalezte prosím zase do nějakého Non-stopu, diskuse s váma nemá vůbec žádnej smysl, jste ubožák.


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

tom

sobota, 8. prosinec 2012
23:59

to Vašek Švihlík:
ubožák jsi bohužel ty. no nic, jdu taky do non-stopu si vylejt hlavu a doufám, že už dnes žádnýho nácka nepotkám - to radši deset Kozlů, no fuj....


napsal(a): tom [Odpovědět]

Roman

neděle, 9. prosinec 2012
08:29

to Vašek Švihlík: Ale Václave.....budliky,budliky.Došly argumenty? Ale ono to spíš vypadá, že jste opět nepochopil nic.....ale vůbec nic!


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Pazzy

čtvrtek, 6. prosinec 2012
13:54

Pokud opomenu první větu, o které se mi nechce polemizovat, tak mně se článek líbí. Očividně to tam žije víc, než na Plánicku... Ale to bude těmi vodáky...


napsal(a): Pazzy [Odpovědět]

Rudolf H.

čtvrtek, 6. prosinec 2012
12:56

to moreli: Dotyčný je holt nepoučitelný exot a troll. Proč tyhle týpci raději nevyhledají odbornou pomoc, vždyť psychyatrie je u nás lehce dostupná...


napsal(a): Rudolf H. [Odpovědět]

moreli

čtvrtek, 6. prosinec 2012
10:32

moreli

A proč je v článku ta první věta? To jako autor chce říct, že jakmile slyší nějaký žblecht o nacistech, tak dostane žízeň a vyrazí na výlet? :-?


napsal(a): moreli [Odpovědět]

Jardel

čtvrtek, 6. prosinec 2012
11:22

Jardel

to moreli: je to prokletí...Bier Heil :-8


napsal(a): Jardel [Odpovědět]

DanDv

čtvrtek, 6. prosinec 2012
18:30

to moreli: Podle příjmení autora bych tipoval nějakou zpřízněnost.


napsal(a): DanDv [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI