Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Soutěžte s Žižkovským pivobraním


verze pro tisk

Soutěžte s Žižkovským pivobraním

Soutěžte s Žižkovským pivobraním

O Žižkovském pivobraní jste jistě již slyšeli. Jestli ne, máte možnost kliknout na banner v hlavičce webu. Příští víkend od pátku do neděle (8-10. června) se na pražské Parukářce chystá přehlídka minipivovarů, na kterou je vstupné zdarma. Pokud chcete degustovat či jen prostě pít pivo, je třeba si zakoupit buď degustační set nebo alespoň pivní sklenici. Pro tři z Vás jsou připraveny tři degustační sety v hodnotě 140,- Kč (výroční džbánek Habsburg s logem, výroční pivní tácek, katalog festivalu a propiska + 5 degustačních žetonů v hodnotě 50,- Kč. Co že proto musíte udělat?

Původně jsem Vás chtěl hnát na Parukářku v paruce, ale možná by bylo dost Vás oparukovaných nespokojeno, že na Vás set nezbyl. Budeme tedy hrát mnohem prozaičtěji. Stačí poslat fotku v paruce a odhadnout, kolik bylo na Žižkovské pivobraní přihlášeno pivovarů v čase publikace tohoto článku. Své odpovědi a fotky posílejte mailem (info(zav)pivni.info) do středy 6. června 2012 včetně, abyste si své degustační sety mohli vyzvednout již v pátek osmého (samozřejmě, že pokud výherce přijde v sobotu, o svůj set nepřijde :)) Takže set získají ti, kdož nejdříve zašlou fotku a uhádnou počet pivovarů. Pivní.info si vyhrazuje právo zaslané fotografie zveřejnit.


Upoutávka

A co Vás vlastně na Parukářce čeká? Především prezentace minipivovarů a malých pivovarů. Čeká Vás nejen prosté popíjení piva. Kultura pití piva, jídlo a zábava pro celou rodinu jsou klíčovými výrazy Žižkovského pivobraní. Budete prý svědky spíše intelektuálně zaměřeného pivního (degustačního) festivalu. K dispozici bude nově vybudované dětské hřiště. V neděli Vás pak čeká Pivní bleší trh na náměstí Jiřího z Poděbrad. K jídlu pak budou kvalitní a čerstvé pochutiny k pivu od českých farmářů, především sýry (včetně pivních), nakládané delikatesy, kvalitní uzeniny, čerstvé grilované ryby, domácí hamburgery, hovězí steaky v biokvalitě z plemen Angus, Davelské párečky, vepřová žebra na zázvoru a černém pivu, přírodní karbanátek s pivní omáčkou a další dobroty vhodné k pivu.

Dále na Vás čeká kulturní program (namátkou Hudba Praha, Vltava nebo Blue Effect). Program rockové hudby bude přerušován v pravidelných dvouhodinových intervalech vzdělávacími lekcemi či zábavnými soutěžemi. Členové Sdružení přátel piva budou na mikrofon vysvětlovat přítomným posluchačům zásady čepování a degustace piva, rozdíly v druzích piva, značení piva stupni, atd., První pivní extraliga povede zase zábavou sekci.

Já myslím, že Vás čeká nejen zábavný ale i poučný víkend v Praze a kdo se tam chystáte, určitě si zkuste s námi zasoutěžit...



[Pivní.info] [Zobrazeno 7841x] [3. červen 2012]
[Pivní soutěže] [comments: 4] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

pi

čtvrtek, 7. červen 2012
08:50

pi

Výherci jsou známí a budou informovaní...


napsal(a): pi [Odpovědět]

mikádo

pondělí, 4. červen 2012
11:04

Není jasné, proč je v článku zmíněna První pivní extraliga. Ta s akcí nemá nic společného.


napsal(a): mikádo (mylan(a)netweb.com) [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
20:23


posted by: Inzerce

DAN X

úterý, 5. červen 2012
00:47

to mikádo: Já sem pochopil, že povedou zábavnou sekci, tak možná nějaké anonymní degustace pod patronátem PPE.


napsal(a): DAN X [Odpovědět]

mikádo

úterý, 5. červen 2012
12:29

to DAN X: Aha. Tak to jedině.


napsal(a): mikádo (mylan(a)netweb.com) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI