Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Beerhouse Borovina


verze pro tisk

Beerhouse Borovina

Beerhouse Borovina

Třebíčské pivní slavnosti byly v minulosti pojmem. Nicméně kvůli komplikacím s pronájmem Karlova náměstí byla tato tradiční akce zrušena. Letos se má do Třebíče pivní akce vrátit.

Akce Beerhouse Borovina 2014 se bude konat 16. - 17. května 2014 v areálu bývalého komplexu BOPO. Budova v bývalé borovinské fabrice (známá jako Experiment) se promění v pivnici o rozloze 4.800 metrů čtverečních a nabídne to nejlepší z pivní i gastronomické oblasti. V jednotlivých patrech budovy, která sama o sobě pojme až čtyři tisíce lidí, najdete desítky pivovarů a samozřejmě nebude chybět ani doprovodný program. Ten bude různorodý a v každém patře zcela jiný, a tak si každý z návštěvníků určitě přijde na to své. Těšit se tak můžete například na Janka Ledeckého, Petra Bende, Standu Hložka či skupinu Reflexy.

Foto

Na venkovním prostranství před budovou Beerhousu bude v sobotu 17. května od 10.00 hodin probíhat Farmářský trh. Pro fanoušky gastronomie je připravena kuchařská show Ivana Vodochodského.

V pátek i v sobotu bude od 17.00 hodin v provozu stage Znojemka club 2000, kde se o program postarají DJ Andy Smith, DJ Brian a DJ Sláva (rezidentní DJ Znojemka club 2000).

Vy se na akci můžete dostat zcela zdarma, když správně odpovíte na soutěžní otázku "Kolik pivovarů se akce bude účastnit?" a současně budete mezi třemi vylosovanými. Odpovědi zasílejte na vlasin@yashica.cz do 5. května 2014. Vítězům bude lístek zaslán poštou, proto nezapomeňte uvést Vaši poštovní adresu.


Beerhouse Borovina 2014

Třebíč, Tomáše Bati

Ve dnech 16.5.2014 v 16:00 hod. až 17.5.2014

Vstupné: dvoudenní 129,- v předprodeji, 169,- na místě, jednodenní 99,- na místě



[Pivní.info] [Zobrazeno 8156x] [14. duben 2014]
[Pivní soutěže] [comments: 6] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

našinec

pondělí, 5. květen 2014
17:23

Píšu to pořád u každé takové akce. Doufám, že to jsou pivní slavnosti - to znamená slavnosti piva a ne nějakých kutálek. Jsem zvědav kolik cizinců se této akce zúčastní. Pokud jich budou tisíce, pak jsou cizí názvy v pořádku, pakliže ne, tak nevím na co si to hrají, ale nejen oni, je to rozšířený nešvar. Co je Čechům po jakési stage a beer, tak ať to napíši česky. Snad máme svůj název - pivo. Napsal bych to jinak, ale nechci být sprostý. Tož tak.


napsal(a): našinec [Odpovědět]

Děkan

pondělí, 5. květen 2014
08:00

Děkan

Kromě zmínky o Kozlíčkovi a Želivi v rámci farmářského trhu jsem dosud nikde nenašel seznam zúčastněných pivovarů. K pivu patří popovídání a v tom návalu hudby nebude kam utéct. Je to spíše hudební akce něco jako humpolecké slavnosti. A vystupující musí někdo zaplatit.


napsal(a): Děkan [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
13:09


posted by: Inzerce

sasa

pondělí, 5. květen 2014
09:49

sasa

to Děkan:
Zkuste se podívat sem: http://www.beerhouse.cz/2-patro-planek.html
Mimochodem 31.5. má být akce s minipivovary v areálu třebíčského pivovaru.


napsal(a): sasa [Odpovědět]

Děkan

pondělí, 5. květen 2014
13:14

Děkan

to sasa: Díky, to mě nenapadlo ... no, zatím nic překvapujícího.


napsal(a): Děkan [Odpovědět]

Tonda Šafránek

středa, 23. duben 2014
22:30

Nevím že k vůli pompéznosti zbyde prostor na pokec a vychutnání piveček,lepší je méně a upřímně,ale vždyť se musí vydělat a host to musí zaplatit.Uvidíme,nechám se překvapit,ale podle nástinu akce dost monstr akce.Děkuji.


napsal(a): Tonda Šafránek (safranek.t(a)seznam.cz) [Odpovědět]

bomber1

úterý, 22. duben 2014
17:52

Jsem na tuto akci zvědav, doufám, že minipivovary nanatáhnou na nájmech, jako tomu bývalo na náměstí.


napsal(a): bomber1 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI