Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pomozte autorům Pivařky a uvařte si pivo v pivovaru


verze pro tisk

Pomozte autorům Pivařky a uvařte si pivo v pivovaru

Pomozte autorům Pivařky a uvařte si pivo v pivovaru

Uvařit si pivo v opravdovém minipivovaru je jedním z největších snů mnohých z nás. Pokud i Vás taková možnost láká, tak teď zbystřete všechny smysly! Autoři tří nejzajímavějších receptů vyplněných do formuláře pro zadání receptů získají možnost uvařit si pivo v jednom ze tří minipivovarů, které jsou partnery této soutěže. Uvařené pivo bude prodáváno nejen na Českém pivním festivalu 2018 v Praze 10.–26. května 2018, ale půjde i do klasické distribuce pivovarů jako jsou pivotéky, pivní bary a další odběratelé.

To vše jen a pouze za to, že se s námi podělíte o svůj recept. Můžete tak získat možnost publikovat svůj recept v druhém vydání Pivařky a navíc si uvařit pivo v opravdovém pivovaru a vyzkoušet si, jaké je to být profesionálem. Taková možnost tu ještě nikdy nebyla! Uvažte, že pár minut vašeho času stráveného zápisem receptu, může být bohatě odměněno – vaše jméno bude uvedeno u piva v propagačních materiálech, na webech či sociálních sítích a recept se objeví například ve festivalových novinách Beer Times.

Cech - soutěž pro domovarníky
Cech - soutěž pro domovarníky

Bližší podmínky: Vítězné recepty budou vybrány autory Pivařky. Kladen bude důraz na originalitu, smysluplnost a úplnost receptu. Nepodceňujte tedy pečlivost při zadávání receptu. Etiketa je u každého receptu vítaným benefitem, není však podmínkou. Autoři tří vítězných receptů budou mít možnost uvařit si pivo v jednom ze tří partnerských pivovarů. Vařené pivo nemusí nutně být stejné jako vítězný recept a jeho podoba se bude odvíjet od vzájemné domluvy s pivovarem. Každému z vítězů bude jeden ze tří pivovarů přiřazen organizátory soutěže. Náklady a zisky z uvařeného piva jdou na vrub pivovaru. Autor receptu nemá nárok na honorář. Soutěž probíhá od 20. 12. 2017 do 31. 1. 2018. Další podmínky k nalezení na začátku formuláře k zadávání receptů. Změny podmínek vyhrazeny.

Soutěž končí 31. 1. 2018, ale sběr receptů bude pokračovat i po tomto termínu.

Velké poděkování patří Šárce Vávrové, pořadatelce Českého pivního festivalu, která je taktéž členkou Cechu. Bez ní by taková šance pro Vás neexistovala.



[Pivní.info] [Zobrazeno 3212x] [21. leden 2018]
[Pivní soutěže] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI