Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

3x z videoserverů XXV.

Video s pivní tématikou


verze pro tisk

3x z videoserverů XXV.

3x z videoserverů XXV. [p848][p936][p168]

Také Vás Pivotel MMX nenechá chladným? Ať už svojí architekturou či chutí piva, která mne při mém řídkém koštu nikterak nenadchla. Asi bych se nebránil návštěvě na místě činu, ale bohužel se tam asi hned tak nedostanu, protože Lety leží tak nějak mimo. Ale když se někdy naleznu poblíž...


- video vložil uživatel mmxpivo -

Další video nemá smysl uvádět jinak, než to provedl autor na YouTube: "Hvězdou letošního ročníku Českých 100 nejlepších se stal Únětický pivovar, akciová společnost. Ocenění v kategorii Zemědělství a Potravinářství si z rukou ministra zemědělství České republiky Petra Bendla osobně převzali spolumajitelé společnosti Štěpán a Lucie Tkadlecovi.

Historie Únětického pivovaru sahá až do 18. století, kdy byla jeho majitelem Metropolitní kapitula u sv. Víta v Praze. Po první světové válce a zejména po převratu v roce 1948 musel pivovar svoji činnost ukončit. V roce 2010 byla založena manželi Tkadlecovými akciová společnost Únětický pivovar a již 15. května 2011 byla slavnostně uvařena první várka piva."


- video vložil uživatel TVFBrno -

6. září 2012 se slavnostně otevřely první pivní lázně v Plzni. Tento chvályhodný počin má na svědomí firma LUKR, která vlastní pivovar Purkmistr v Plzni - Černicích. Konečně má i světoznámé město piva svoje pivní lázně. Přejeme hodně štěstí a všem návštěvníkům příjemnou pohodu a relaxaci. I zde nemá cenu nic dodávat, snad jen ať se Vám v prvních plzeňských Pivních lázních líbí!


- video vložil uživatel KameramanHERO -


[Pivní.info] [Zobrazeno 6685x] [3. leden 2013]
[Pivní video] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI