Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

PH

Pivovary v hlavním městě Praha


verze pro tisk

Beznoska Prosek

[e]Beznoska Prosek

Minipivovar Beznoska

Klíčovská 805/11

Praha 9 - Prosek


tel.: 286 583 299

http://www.skolicka.cz/

e-mail: skolicka@centrum.cz

Facebook: /minipivovarbeznoska/

Instagram: /minipivovarbeznoska/


založeno 2013

výstav piva ?

značka: Beznoska



Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 4.17 hvzdiek/ Hodnoceno: 6x



lnky o pivovaru

  • Zpátky do školy!

    Ne, nebojte se, dnes nebudeme zkoušet ani psát testy, řeč je o nově otevřeném restauračním pivovaru Beznoska na pražském Proseku, umístěném v objektu restaurace a pensionu Školička. Tak mě napadá, po chude… pokraovn...

Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

über Bier

středa, 6. březen 2019
09:01

Všechno je relativní. I logika. I selský rozum. Protože když pivovar vaří špatné pivo a během fyzikální veličiny zvané čas se to nijak nelepší (kde není snaha, tam nejsou výsledky), logicky vás napadne, že takovýto podnik spolkne černá díra, že zanikne. Ale kdepak, Beznoska v klidu pluje pivním vesmírem... Ano, logika je relativní a vesmír nepřestává překvapovat.


napsal(a): über Bier [Odpovědět]

Dubcová Anna

neděle, 29. listopad 2015
18:46

Dobře vaří a pivíčko je super :o)


napsal(a): Dubcová Anna (dubcovaa(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
22:59


posted by: Inzerce

Milan

neděle, 21. září 2014
22:39

Milan

V pátek navštíven pivovar Beznoska v poledních hodinách, jako kuřák jsem se usadil v pivnici, tam jeden návštěvník. Obsluha měla ještě na starost restauraci a zahrádku. Po objednávce na mne zapomenula, to se sice vyřešilo omluvou, ale jelikož jsem chtěl ochutnat celý sortiment, dával jsem si piva malá. Až na desítku však byla všechna slabě vychlazená. Zřejmě o ejly a další speciály není v době oběda zájem a tak jsem vychutnal všechny trubkáče. Škoda..


napsal(a): Milan [Odpovědět]

Sebedestrukce

pondělí, 22. září 2014
08:51

Milan: Chodit do Beznosky znamená dobrovolně si ničit své psychické i fyzické zdraví, protože tam se člověk akorát rozčílí a zaneřádí si tělo sajrajtem.


napsal(a): Sebedestrukce [Odpovědět]

Kódl

pátek, 2. srpen 2013
10:31

Ahoj lidi.
Tak celý natěšení jsme byli včera na večeři u Beznosky. Na uvítanou nás seřvala provozní před celou hospodou, že prý máme špatně rezervaci!!!???
Rezervace pro 6 lidí a 2 děti, výsledek stůl pro 4. Pivo super a to všechny, to zas jako jo. Ale s jídlem se moc nepářou, je to jedlý, ale žádná sláva. Celkový dojem špatný a ani dobrý pivo nás nepřiměje k další návštěvě...


napsal(a): Kódl (karneval6(a)seznam.cz) [Odpovědět]

strevlas

pondělí, 29. červenec 2013
12:05

strevlas

"pověst, která tento pivovar předchází, nelhala" - ve čtvrtek jsem tam na skok byl pro pivko na cestu a odešel jsem spokojen. Polotmavá 11 a B-ale jsou obě chutná pivka. Je třeba vyzdvihnout milou, ochotnou a informovanou obsluhu, která tvoří kontrast s mojí nedávnou návštěvou stejně starého Hostivaru. Ač jsem byl varován, že jedno z piv velmi pění, obě petky netrvaly déle, než 5 minut. Asi lepší oddíl v technice točení do petek, spásy motorizovaného milovníka pivodiverzity. Jen je třeba pivovar pokárat za webové stránky...


napsal(a): strevlas [Odpovědět]

MAREK

pátek, 19. červenec 2013
09:38

NEDÁVNO JSEM SE O PIVOVARU BEZNOSKA DOČETL NA NETU,TENTO VÍKEND SE CHYSTÁM TAM ZAJED.KAŽDÝ PIVOVAR MÁ TO SVÉ A TENTO JISTĚ TAKY.TAK AT NÁM CHLAPY CHUTNÁ.


napsal(a): MAREK (JIRAKTIRAK(a)SENAM.CZ) [Odpovědět]

Děkan

úterý, 30. duben 2013
07:35

Děkan

Michal z Proseka je pravděpodobně z Proseka a tudíž domácí, takže je asi u Beznosků často. My byli v sobotu 27.4. a bez problémů, všechna piva pitelná, velmi zajímavá jemná pšenka a tmavé velmi slušné, přes lehký karamel se nakonec rozprostřela kávička s jemnou a dlouho doznívající hořkostí. U sv. 12 byl sic vyšší říz, ale s perlivou vodou se to srovnávat nedá. Takže celkově spokojenost včetně obsluhy.


napsal(a): Děkan [Odpovědět]

Michal z Proseka

úterý, 30. duben 2013
09:32

to Děkan: Ano, máte pravdu, že tam zajdu častěji než do vzdálenějších minipivovarů a téměř při každé návštěvě jejich dvanáctka chutná trošku jinak, pro mě zatím nejlepší byla minulé pondělí 22.4., včera už zase nic moc, ale už to neni tak hrozný, jako při již zmiňované první návštěvě. Myslím, že horší by to bylo naopak, kdyby první dny po rozjezdu bylo pivo na špici a pak šlo s kvalitou dolů. I jejich pan sládek mi říkal, že s první várkou nebyl spokojen a že ví, že je co zlepšovat. Jinak v těchto dnech probíhá nákup dalších 4 tanků, takže v budoucnu se zde budou vařit i různé speciály včetně "ejlů" tak je pořád na co se těšit.


napsal(a): Michal z Proseka (michal.1980(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Mosquit

úterý, 30. duben 2013
09:52

Mosquit

to Michal z Proseka:
Každá technologie se musí ošahat a sládek zaučit. Stavil jsem se tam párkrát a žádné nepitelné pivo jsem nepotkal; zároveň bych ale mírnil výroky o tom, co všechno bylo výborné. Prostě pár velmi dobrých kousků a pár průměrných - ale stejně lepších než většina v okolí.


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

Michal z Proseka

úterý, 30. duben 2013
12:43

to Mosquit: Oni si asi pánové Děkan a Vavřík neuvědomili, že minipivovar nevaří v takových objemech jako Gambrinus a proto pivo ochutnané koncem března není ze stejné várky jako pivo ochutnané koncem dubna. Tudíž hošánkové srovnávali nesrovnatelné, sládek se zatím učí, experimentuje, na první várku dle jeho slov nebyly zvoleny optimální kvasnice a dle mého názoru ta 1. várka šla "do světa" i o něco dřív. Ono je někdy lepší, než začnu srovnávat něco, co prostě srovnat nejde, radši trošku přemýšlet. A psát, že sem někde u metra ochutnával europivo, to může psát jenom debil.


napsal(a): Michal z Proseka (michal.1980(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Vavřík Ag

pondělí, 29. duben 2013
19:26

Nevím kde Michal ochutnával, možná někde u metra europivo, ale u Beznosky nemají opravdu ani jedno pivo špatné, natož dolité perlivou vodou. Světlá pšenice byla přímo excelentní, výborná byla i Klíčovská 14 a tmavá pšenice. Beznoskova 12 chutnala taky slušně a to si myslím, že po návštěvě 59 pivovarů už mám něco ochutnané. Rozhodně všem doporučuji!


napsal(a): Vavřík Ag (vratislav.ag(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Michal z Proseka

sobota, 23. březen 2013
21:40

to Henri: Jestli byl včera jejich světlý ležák excelentní, nemouhu posoudit, protože sem se tam dostal až dnes, ale to co sem tam ochutnal, bylo asi jako když byste do půlky půllitru nalili pivo a dolili to perlivou vodou. Nejdřív mě zarazilo, jak rychle se ztratila pěna a po napití další nepříjemné zjištění-pivo bez chuti a asi o 3 stupně podchlazené, které rozhodně nevybízelo k dalšímu napití. Škoda...


napsal(a): Michal z Proseka (kacov.bier(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Pivař

neděle, 24. březen 2013
20:52

to Michal z Proseka: Dnes ochutnáno a nepřipadalo mi tak podchlazené. Celkém příjemné, ale na to, že je nefiltrované, by mohlo být trochu plnější. Naopak mi vyhovovala příjemná hořkost... Dnes už byla k dispozici také pšenice, pěkně voňavá, ale na můj vkus trochu hořká. Na Prahu mají také poměrně příznivé ceny - 12° za 31, pšenice za 34... Na 6.-7.dubna mají inzrovanou akci - všechno Beznoskovic pivo za 20,-


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

Henri

sobota, 23. březen 2013
08:47

Henri

Pivovar je možno zařadit mezi funkční. Pivo Beznoska je již na čepu. Včera ochutnána excelentní světlá 12° a dnes by měla být na čepu další piva (polotmavé a pšenice).


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Vašek Švihlík

sobota, 16. březen 2013
13:56

6. a 7.4.2013 je termín, kdy nám tento nový minipivovar nabídne všechna svá piva za zaváděcí cenu 20 Korun za půllitr. Je k němu i dobré spojení busem č.151 od stanic metra Českomoravská, Vysočanská nebo Prosek-výstup je v zastávce na znamení-Klíčovská.


napsal(a): Vašek Švihlík (vaclav.svihlik(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI