Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Únětické přechváleno

Co se píše o pivovarech a pivu


Únětické přechváleno

[neděle, 10. srpen 2014]

Únětické přechváleno[goto:http://www.webmagazin.cz/index.php?stype=all&id=14310]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

pondělí, 11. srpen 2014
22:24

Sekal

Mno, mám Únětice rád, ale ta kuchyně je podle mne spíš český průměr, čili z mého hlediska běs. A hlavně se tam nešetří solí, to je fakt hrůza. Teď změnili jídelní lístek (byl jsem tam shodou okolností stejný víkend jako autorka - soudě dle řízků) a je to ještě horší. Nezbývá mi než si položit otázku, na co si s těmi cenami hrají.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Dan

pondělí, 11. srpen 2014
10:12

Dan

To je tedy snůška nesmyslů. Hodnotit pivovar podle toho, že má právě lešení.
Většina lidí tam jezdí na pivo a to je v Úněticích výborné.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
18:39


posted by: Inzerce

AntiWeetek

pondělí, 11. srpen 2014
10:47

AntiWeetek

Dan: Vždycky výborné není, pokud tam pojede někdo jednou za rok, třeba zrovna může mít štěstí na dobrou várku, ale při častějších návštěvách jsou docela dobře poznat rozdíly, občas je pivo zbytečně hodně chmeleno a tato chmelová pachuť pak dokonale přebije ostatní chutě, na které se člověk těší a kvůli kterým vyhledává piva z malých a středních pivovarů.
Autorka má bohužel pravdu i co se týče personálu a jídel, alespoň občas se tam stane, že se jídlo nepovede a personál zmatkuje, ale to jsou všechno věci, které se dají doladit a zlepšit a věřím tomu, že se tak i stane.


napsal(a): AntiWeetek [Odpovědět]

Dan

pondělí, 11. srpen 2014
21:40

Dan

AntiWeetek: Nic není dokonalé, ale výkyvy v Úněticích nejsou tak hrozné. Pravda je, že pivo je v poslední době hořčí, než tomu bylo dříve, což mně osobně vyhovuje.
Co bych já vytknul pivovarské hospodě je to, že pivo tam bývá občas trochu přesycené. Personál možná občas zazmatkuje, ale jsou slušní a ochotní. Stavuji se tam minimálně 2x týdně pro PETky a vždy v pohodě. Na jídlo se tam občas trochu čeká, to ale člověk chápe, vzhledem k velké návštěvnosti. Věřím, že to časem vylepší a až dokončí opravu fasády, tak to tam bude příjemné místo.


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI