Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zaměstnanci připravili pivovar o 10 tisíc litrů piva

Co se píše o pivovarech a pivu


Zaměstnanci připravili pivovar o 10 tisíc litrů piva

[úterý, 29. leden 2008]

Z pivovaru Klášter v Hradišti nad Jizerou na Mladoboleslavsku zmizelo přes 10 tisíc litrů piva. Podle policie za tím stojí dvojice zaměstnanců, která od loňského dubna tajně vyvážela přepravky a kartony s lahvemi. Kde pěnivý mok skončil, zatím vyšetřovatelé nezjistili.

Lahve kradli jednatřicetiletý řidič vysokozdvižného vozíku a dvaačtyřicetiletá vedoucí skladu. Ta kryla schodek tím, že vypínala počítadlo. Na nesrovnalosti se tak přišlo až důkladnou inventurou.

"Společně od dubna loňského roku do současné doby ukradli nejméně 180 plastových přepravek s pivem a téměř devět stovek kartonových krabic. Jak v přepravce, tak v krabici bylo vždy dvacet lahví výčepního piva," sdělil policejní mluvčí Ladislav Mareš.

Celkem pivovar Klášter přišel o pivo v hodnotě 236 tisíc korun.

"Za krádež v tomto rozsahu hrozí pachateli trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky nebo peněžitý trest," dodal Mareš.

Zdroj: iDnes.cz

[Klášter] 10:57 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pramech

středa, 30. leden 2008
18:25

Pramech

Já vím kde to je. Před pivovarem je podniková prodejna a tam sedí pořád asi sedm strejců a lábou lahváče. Tak si myslím, že pod svícnem je největší tma a těch dvacet tisíc piveček skončilo v jejich bachorech.


napsal(a): Pramech [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI