Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hledáte chvilku pohody s vlastní pípou na pokoji? Zajeďte do Pivních lázní v Nepomuku

Pivní cesty


verze pro tisk

Hledáte chvilku pohody s vlastní pípou na pokoji? Zajeďte do Pivních lázní v Nepomuku

Hledáte chvilku pohody s vlastní pípou na pokoji? Zajeďte do Pivních lázní v Nepomuku [p1995]

Mít vlastní pípu s dobrým pivem kousek od postele, to je snad sen každého milovníka piva. A víte, že tento sen si můžete jednoduše splnit? Kde? No přece v Pivních lázních v Nepomuku.

Moderně vybavené originální pokoje s vlastní pípou

Pokoje v pivním hotelu jsou laděny do přírodních barev, najdete zde například dřevěné prvky či kožešinové doplňky. Jejich industriální až farmářský styl vás dostane. Budete se zde cítit jako v jiném světě, kde se zapomíná na veškerý stres i starosti. Třešničkou na dortu je vlastní pípa na pokoji, která bude po celou dobu pobytu pod vaší taktovkou. Své pivo si také můžete vychutnat na balkoně při romantickém západu slunce. Pivní lázně, luxus, pohoda, klid, relax, pivo a výtečné jídlo. To jsou důvody, proč se vám nebude chtít domů.

Pokoj
Pokoj

Vlastní piva i hovězí maso z farmy

Piva z pivovaru Zlatá kráva jsou tvořena s láskou a dlouholetými zkušenostmi. Pivo se vaří pouze z kvalitních surovin a v té nejvyšší kvalitě. Každý milovník piva si zde zajisté najde svého oblíbence. Vaří se zde svrchně i spodně kvašená, ale těšit se můžete také na spoustu pivních speciálů. Mezi stálice patří například 10 Polotučná, 11 Farm APA, 12 Plnotučná, 14 Tractor IPA či pšeničná 12 Sv. Jana Nepomuckého. Mezi pivními speciály najdete například 13 Tele v medu, 20 Beerbon cow, 13 Anděl, 14 Black IPA a mnoho dalších.

Pivo
Pivo

K pivu si můžete dát skvělé jídlo z restaurace Švejk, kam je dodáváno hovězí maso z vlastní farmy , která se nachází nedaleko areálu. Kvalita masa je dána téměř celoročním neomezeným pohybem dobytka po pastvinách a loukách. Můžete se těšit na dobrou českou klasiku ve špičkové kvalitě.

Terasa hotelu
Terasa hotelu

V Pivním hotelu se rozhodně nudit nebudete

V Pivním hotelu na vás čeká spoustu zážitků, díky kterým se rozhodně nudit nebudete a zažijete něco nového. Můžete vyrazit například na exkurzi do pivovaru Zlatá kráva, uvařit si vlastní pivo nebo zajít na wellness, masáže, peelingy či do pivních lázní a mnoho dalšího. Užít si také můžete privátní saunu. V okolí můžete navštívit spoustu nádherných míst a udělat si tak příjemný výlet, na kterém si vyčistíte hlavu.

Pivní lázně
Pivní lázně

Přemýšlíte, kde uspořádat teambuilding, firemní večírek, svatbu nebo třídní sraz?

Prostory i služby jsou jako dělané na výše zmíněné akce. Už vás nebaví fádní oslavy? Pak si rozhodně zarezervujte Pivní hotel. Vaši hosté zde zažijí báječnou oslavu a zajímavé zážitky. Pokud hledáte prvotřídní místo k uspořádání svatby či teambuildingu, v Pivním hotelu jste na správném místě.

Varna
Varna

Autor: Andrea Ježková



[Pivní.info] [Zobrazeno 729x] [28. listopad 2022]
[Pivní cesty] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI