Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

3x z videoserverů XV.

Video s pivní tématikou


verze pro tisk

3x z videoserverů XV.

3x z videoserverů XV.

Pivovar Kvilda. Je už oficiální nebo pořád na bázi homebrewingu? Nikde žádné zaručené zprávy. Až jsem narazil na následující video, v jehož popisu se říká: "Slavnostní otevření minipivovaru v pekárně Kvilda na Šumavě", které se mělo konat 1. října letošního roku. Tak jak to tedy na té Kvildě doopravdy je? Má někdo vlastní zkušenosti? Poskytne někdo kontaktní údaje, abychom dali věci do pořádku? Kdo tam vaří, když jsou to dle designu i názvu piv převlečené Mačice? Na PyI je jako sládek uveden pan Potužák, v Mačicích vařil ale pan Benada, nebo se mýlím?


- video vložil uživatel Ctibor52 -

Jelikož máme na krku paní zimu, určitě nepohrdnete vzpomínkou na letní pivní slavnosti. Následující video je z přeštického náměstí, kde se konaly pivní slavnosti, které mi zůstaly utajeny do poslední chvíle. Až když jsem si tam jel vyzvednout Zelenohorské pivo, uviděl jsem náměstí plné pivovarských stánků. Počasí bylo krásné a mě mrzelo, že musím odjet. Byl jsem sám a autem :( Dovedu si představit zde strávené odpoledne s dobrým pivem a dobrou muzikou. Příští rok budu dávat větší pozor, abych věděl, kdy a jak.


- video vložil uživatel JackFBI -

Poslední dnešní klip má jednoduše srozumitelný název "Reklama Pivovar Poutník". Není to však klasický reklamní spot, už jen tím, že trvá přes tři minuty. Asi jej neuvidíte v žádné televizi, jde spíše o prezentaci na Facebooku, ale každý takový počin menšího pivovárku vidím moc rád. Ono nejde jen o to uvařit dobré pivo, ale také o kontakt se zákazníkem - pivařem...

- video vložil na Facebook uživatel Pivovar Poutník -


[Richard Chodora] [Zobrazeno 5228x] [10. listopad 2011]
[Pivní video] [comments: 4] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Jana

středa, 16. listopad 2011
13:47

Jana

Vydrž, jakmile napadne sníh, tak tam hodlám zajet polyžovat. A samozřejmě podám zprávu.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

maxič

sobota, 12. listopad 2011
10:04

Maxič

Byl jsem na Kvildě v úterý, bohužel skoro ve všech podnicích(tedy i v Pekárně)bylo zavřeno-DOVOLENÁ....


napsal(a): maxič [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
07:24


posted by: Inzerce

maxič

neděle, 20. listopad 2011
20:36

Maxič

to maxič:
Tak konečně ochutnáno, ale z plastu. Kamarádka mi přivezla petku 10°z Kvildy. Mám raději hořká piva, jejich desina je sice do sladka, ale příjemně, s fajn vůní. S Mačicema nemohu srovnat, tam jsem pil vždy jen ležák a výš...


napsal(a): maxič [Odpovědět]

Petr F.

pátek, 11. listopad 2011
12:23

Na otevření pivovaru na Kvildě jsem byl. Je umístěn v garáži hned vedle pekárny kde se také pivo točí. Tehdy byla na čepu 8°, 12° a 14°. Vše světlá piva. Na vánoce prý bude speciál 18°. Majitel p. Benada opravdu původně vařil v Mačicích. Kdo je sládek, zda on, nebo někdo jiný nevím. Na etiketě byl název Pekárna a Pivovar Kvilda. Víc nevím.


napsal(a): Petr F. [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI