Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

3x z videoserverů XXVIII.

Video s pivní tématikou


verze pro tisk

3x z videoserverů XXVIII.

3x z videoserverů XXVIII. [p168][p219][p183]

Dnes se v prvním videopříspěvku opět podíváme na Selskou náves do Černic, kde se nachází nejnovější atrakce Pivovarského dvoru - Pivní lázně, kam nás zavede v pořadu Švihák lázeňský (TV Pohoda) plzeňský rodák Petr Jančařík. Nejen pivní lázně mu ukáže PR manažer pan Petr Míč. Mimochodem pořád probíhá soutěž o jeden poukaz právě do těchto pivních lázní.


- video vložil uživatel purkmistrbeer -

Další příspěvek nás zavede do Brna, kde proběhla degustace piva Harrach v Piváriu Zelená kočka, která se konala 14. února 2013. Jelínkova vila je typický restaurační minipivovar a od svého založení v roce 2004 vaří zásadně nefiltrované a nepasterizované pivo. Za rok uvaří až 14 druhů piv a pivních speciálů. Degustaci zahájil Milan Hotárek a vedl sládek Pepa Zatloukal.


- video vložil uživatel bodavitek -

Nakonec si zavzpomínáme na pivovar Louny, na dobu, kdy se přecházelo na moderní nerez KEG sudy a pivovarští hleděli dopředu ke světlým zítřkům, chtěli se rozvíjet a pronikat na nové trhy. To vše jim však kluci s rudou hvězdou překazili :( Další komentář ponechám v původní podobě, jak je pod klipem.


- video vložil uživatel Petr Púček -

Je to prča, snad bych i uvěřil, že je to nejlepší pivo na světě... no v tomto případě šlo asi o poslední záchvěv (než to kluk z podlesí poslal k šípku), hudba je uši rvoucí a i herecké výkony mizerné (Venci se to netýká, to bych si nedovolil) ani ten sud se ve finále nepodařilo narazit, vylítlo jim to jak v Postřižinách :-)



[Pivní.info] [Zobrazeno 7242x] [27. únor 2013]
[Pivní video] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Vondráček

čtvrtek, 28. únor 2013
21:04

To video z Purkmistra ně po 3 minutách useknutý, neúplný.


napsal(a): Vondráček (vondracek(a)email.cz) [Odpovědět]

pi

pátek, 1. březen 2013
06:33

pi

to Vondráček: U nás dobrý...


napsal(a): pi [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI