Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Tambor má Čistý stůl

Hospody, hospody a restaurace ...


verze pro tisk

Tambor má Čistý stůl

Tambor má Čistý stůl [p539]

Procházíte Malou Stranou a chtělo by se Vám svlažit hrdlo nějakým dobrým mokem? Všude jen vývěsní štíty nejen našich gigantů. A přeci, je tu jeden nový podnik se zatím poměrně čistým štítem, kde Vám bude i v těchto malebných místech Prahy dopřáno. Na vědomost se dává, že v nové restauraci Čistý stůl je na čepu královédvorské pivo Tambor. A ne jen nějaká přítoč, ale jako jediná pivní značka. Na čepu je výčepní desítka, jedenáctistupňový ležák, polotmavý ležák 11% J. Jakoubek a příležitostně tmavý třináctistupňový speciál.

Restaurace Čistý stůl
Restaurace Čistý stůl

V restauraci se snoubí historie města s moderní gastronomií. „Vážíme si toho, že můžeme budovat restauraci ve městě, k němuž máme hluboký vztah, v zemi, kterou máme tak rádi. Jsme za to vděčni a zavazuje nás to,“ vysvětlují provozovatelé Čistého stolu manželé Šimkovi. „V interiéru mírně vzdáváme hold designu 30. let 20. století i dob dřívějších a jinak si jdeme vlastní, specifickou cestou,“ dodali Šimkovi. Zajímavá je otevírací doba, která se snoubí i s provozem kuchyně. „Vaříme od 8:30 do půlnoci, takže u nás můžete vyřešit vše od bohaté snídaně až po noční chutě,“ doplňují majitelé.

Interiér
Interiér

Hledali jsme kvalitní pivo, které vzniká tradiční metodou, nemají ho v okolních restauracích a které tak dobře doplní naši nabídku,“ vysvětlil Tomáš Šimek. Myslím, že Tambor přesně toto splňuje. Já popřeji, aby se dařilo jak samotné restauraci, tak královédvorskému pivu. Nevím, jaká v takovém podniku může být výtoč (čepovat se bude zejména do třetinkového skla), ale svého Tambora byste měli dostat vždy v nejlepší kondici, vždyť je k mání i v 15,5l soudcích.

Sklo
Sklo

Restauraci Čistý stůl najdete v Praze na Malé Straně, Vítězná 15. Otevřeno mají každý den. Bližší informace najdete na webu nebo na facebookovém profilu restaurant Čistý stůl.



[Pivní.info] [Zobrazeno 5605x] [11. září 2016]
[Restaurace] [comments: 1] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Sekal

pondělí, 12. září 2016
20:53

Sekal

Mně poslední dobou přišel Tambor jalový, kdyby bylo k dispozici pivo v nefiltrované podobě, přišel bych se podívat. Těsně po otevření mi Tambor chutnal velice.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI