Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Den Konrada 2007

Slavnosti piva, pivní slavnosti, dny otevřených dveří ...


verze pro tisk

Den Konrada 2007

Den Konrada 2007[p191]

V sobotu 23. června 2007 se od 12:00 hod. v areálu pivovaru Konrad ve Vratislavicích nad Nisou konal již tradiční Den Konrada, letos významný v tom, že právě před 135 lety byl vratislavický pivovar založen. Počasí přálo a tak se sešly více jak dvě tisícovky přátel zlatavého moku. Čepovala se tradiční 10°, 11° a 12° piva, ale také speciální sváteční pivo Červený král.

Vratislavické pivo už čeká
Vratislavické pivo už čeká

Pro návštěvníky byl připraven bohatý program, po celém areálu stály stánky nabízející nejrůznější dobroty a suvenýry. Pro nejmenší zde byly nafukovací skákací hrad a skluzavka či jízdy na koních. Dospělci si mohli zasoutěžit v pití piva (i více piv) na čas, ti méně odvážní zkoušeli štěstí v tombole, ve které byl hlavní výhrou zájezd do Istanbulu.

Soutěže k slavnostem patří
Soutěže k slavnostem patří

Celým odpolednem diváky provázeli moderátoři rádia Hey Sever a na pódiu se vystřídalo několik hudebních skupin (Apple Juice, Poesis, D. N. A., Beatles Revival). Vyvrcholením pak bylo před 18. hodinou vystoupení legendárního Katapultu, které bylo zlatým hřebem dne.

Muzika u Konrada (foto: Fotoblog.k800.cz)
Muzika u Konrada (foto: Fotoblog.k800.cz)

Všichni návštěvníci se již určitě těší na další ročník Dne Konrada, který si rok od roku získává stále větší popularitu.

Posezení za branou
Posezení za branou

A jak hodnotí letošní Den Konrada sládek pivovaru Ing. Petr Hostaš:

Letošní ročník se vydařil a i při proměnlivém počasí byli návštěvy spokojeny. Návštěvnost byla zase zhruba kolem 3000 lidí s průměrnou spotřebou 4 piv. Katapulti a DNA se líbili a atrakce pro děti přivábily celé rodinky. Dávali si červené pivo a dohadovali se s klasiky, kteří by "to" nikdy nepožili. Spokojenost našich je nám největší odměnou.



[Kateřina Klikarová] [Zobrazeno 9203x] [2. červenec 2007]
[Pivní slavnosti] [comments: 11] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

MirEgg

pátek, 22. únor 2008
11:14

MirEgg

Podívejte se na http://www.ceskapiva.ic.cz/ ;) Červený Král má skutečně "jenom" 12°.


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

Tomáš Semrád

čtvrtek, 21. únor 2008
12:16

No já si to myslím taky, ale právě proto, že si to jen myslím jsem se chtěl podívat na webovky Pivovaru Hols, abych si to potvrdil a ono nic...


napsal(a): Tomáš Semrád [Odpovědět]

Honza

čtvrtek, 21. únor 2008
07:25

honza

JA myslim, ze cerveny Kral je 14...ale je to jen tuseni.


napsal(a): Honza [Odpovědět]

Tomáš Semrád

středa, 20. únor 2008
23:02

Ach jo, tak já to sem s "velkou pompou" oznámím a nějak se to nedaří ho koštovat, tak snad už příště to vyjde! Držím pěsti! Když tak dejte vědět!


napsal(a): Tomáš Semrád [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
16:23


posted by: Inzerce

Pavo

sobota, 16. únor 2008
21:58

:-( Tak ani na podruhé mi nebylo dopřáno ochutnat Konrada v Brně "U mlsného slona".Opět jsem se vydal dnes po poledni do Brna, bylo kolem půl třetí když jsem bral za kliku restaurace,uvnitř vidím pohyb,ale ejhle dveře byly zamčené,nikde žádná cedule oznamující ,že by bylo zavřeno.Tak nevím.Snad třetí pokus někdy příště bude úspěšný. :-( :-(


napsal(a): Pavo [Odpovědět]

Tomáš Semrád

středa, 13. únor 2008
13:14

Já měl za to, že "Červený král" je silnější kalibr než 12, tak jsem se díval jen letmo na webovky Pivovaru Hols, a tam o něm v sekci "sortiment" není psáno nic...


napsal(a): Tomáš Semrád [Odpovědět]

Yeti

středa, 13. únor 2008
11:44

Jo, mají 11° a Červeného krále 12°. Po Kruškách jsem se nepídil :)

Minulé pondělí (4.2.2008) jsem tam šel s manželkou "na to červený" a místní pingl nám sdělil, že pivo nemají a že už od 12ti čekají a nic. Tož snad to dneska vyjde.


napsal(a): Yeti [Odpovědět]

Tomáš Semrád

pondělí, 11. únor 2008
10:27

To je smůla, že měli zavřeno. Co já jsem v poslední době projížděl okolo, tak tam vždy bylo otevřeno, tak se snad není důvod znepokojovat. Mám takový pocit, že na áčku stojícím u pošty na rohu (kousek od provozovny) měli ještě anoncováno kromě "Červeného krále" i "Konráda 11". Při posledním letmém pohledu dovnitř jsem zahlédl na pípě tři výčepní kohouty, takže na dvou je určitě vratislavické pivo a na tom třetím budou Krušovice, jejichž štít visí venku na provozovně.


napsal(a): Tomáš Semrád [Odpovědět]

Pavo

neděle, 10. únor 2008
22:05

Díky za informaci o Konrádovi v Brně, dneska odpoledne jsem se tam vydal a bohužel mě přivítala cedule na dveřích" z technických důvodů zavřeno".Nedá se nic dělat musí proběhnout další pokus.A tak jsem zašel k "Zelené kočce" na Solniční na černou 13°z Dalešic.


napsal(a): Pavo [Odpovědět]

MirEgg

neděle, 10. únor 2008
10:43

MirEgg

Jen upřesním, že je to ulice Husova 594/6, kousek od Šilingrova náměstí, kdyby to někdo hledal na mapách :-) Při nejbližší příležitosti se určitě zastavím. Díky za info!


napsal(a): MirEgg [Odpovědět]

Tomáš Semrád

sobota, 9. únor 2008
22:52

Všem příznivcům vratislavického piva Konrad z Brna tímto sděluji, že již pravidelně je možné v restauraci-baru "U mlsného slona" na ulici Husova ochutnat speciál "Červený král".


napsal(a): Tomáš Semrád [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI