Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Bizon na prahu sezony

Co Vy na to a jiné názory


verze pro tisk

Bizon na prahu sezony

Bizon na prahu sezony [p1008]

Mladší syn si usmyslel, že uvaří své první pivo, tedy to k čemu jsem já za celý život nenalezl dost odvahy. O tom ale snad v samostatném článku. Po internetu nakoupil potřebné vybavení domovarníka. Na zbývající suroviny jsme se domluvili s Robertem z čižického Bizona . Návštěva Čižic tak byla vítaným zpestřením převážně domácího pobytu.

U cesty
U cesty

Před hospodou U Bizona nás vítá cedule Prodej lahvového piva zde. Zejména o víkendech ale dostanete u "hladového" okénka ve dveřích snad i pivo čepované a něco k snědku. Myslím, že si sem najde cestu plno Plzeňanů na kole, mají to v dojezdové vzdálenosti i Ti rekreační cyklisté. A je to jistě lepší, než vysedávat v bytu u televize.

Varna na sále
Varna na sále

Pivovar Bizon se jako mnozí další pomalu připravoval na jaro, na sezónu, když přišlo vládní nařízení o zavření restauračních provozů. Přes zimu se zase o malinko rozrostl a v plné polní byl připraven uspokojit žíznivé poutníky. Celkově tuto krizi snad Bizonové přežijí, jejich pivo si můžete koupit v plzeňském Makru, na Košíku.cz, v pivotékách a samozřejmě v Čižicích.

Nové spilky
Nové spilky

Ale už se blýská na lepší časy a od pondělka (11.5.) snad budou otevřeny restaurační zahrádky. Čím větší, tím lepší, aby byly dodrženy navzájem rozesedy mezi cizími hosty. Už se také těšíte na čepované pivo do skleněného půllitru? Určitě si tak budete moci vychutnat i Bizona, má navařeno.

Navařeno
Navařeno

Do budoucna se v Čižicích plánuje jedna novinka, o které ale ještě nesmíme ani naznačovat :)


Další fotky od Bizona



[Richard Chodora] [Zobrazeno 1456x] [5. květen 2020]
[Glosy] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI