Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

UL

Pivovary Ústeckého kraje


verze pro tisk

Perlová voda Kostelec nad Ohří

[e]Perlová voda Kostelec nad Ohří

Dvůr Perlová voda

Kostelec nad Ohří 13

413 01 Budyně nad Ohří


tel.: 416 813 594

e-mail: bures-sdruzeni@seznam.cz

http://www.dvurperlovavoda.cz/pivovar/

Facebook: /dvurperlovavoda/

Instagram: /dvurperlovavoda/


založeno 2016

výstav piva ?

značka: Lanýž


Foto 2019


Tady by měla být fotka budovy pivovaru. Pokud ji můžete poskytnout, budeme rádi, když nám ji zašlete. Děkujeme


Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 2.67 hvzdiek/ Hodnoceno: 3x



lnky o pivovaru

  • Perlová voda v Knajzlu

    Po letech nás opět osud zavál na Litoměřicko. Tentokrát je to jen na víkend, tedy pátek večer příjezd – sobota naplánovaná akce...

Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

Ludwig

neděle, 13. srpen 2017
12:49

Ludwig

Vcera jsme navstivili tento pivovar, ktery se nachazi asi 20-25 KM jizne od mesta Litomerice. I presto ze jsme meli navigaci bylo potreba se zeptat mistnich na cestu, objekt se nachazi az na samem severnim kraji mesta. (Jeli jsme z Budyne nad Ohri) Parkoviste obrovske, zrovna tam byla svadba a tak tam bylo napsano ze maji otevreno pouze "Eko snack bar" nebo tak nejak podobne.. Tenhle eko snack bar byl velmi zajimave architektonicky resen, vlnity plech prokladany ohoblovanyma fosnama.. neco ve stylu slumu z jihoafricke republiky pobliz mesta Pretoria.. misto stolu a zidli tam byly ctverate baliky slamy a na nich pribite drevene preklizkove platy.. a to jak k sezeni tak i k servirovani jidel a napoju. Jidelni listek nas prilis nezaujmul.. Hamburger za 160,-kc bylo nejlevnejsi jidlo, leco s klobasou asi 180,-kc.. ceny vyssi nez na Vaclavaku.. ale jaksi vse na jedno brdo neco z grilu, zadne vegetarianske pokrmy jake by clovek v "eko" zarizeni ocekaval..
Na cepu bylo pivo 12°svetla Lanyz, 0,5L za 35,-kc.
Pivo zpocatku chlebove sladove, trochu vodovejsi, ale nemelo vylozene nejakou zavaznou chutovou vadu. Presto nebylo nejak super, spis takovy slavsi prumer. Doznivani dost neprijemne horke, takova ta plocha horkost z levnych chmelu, kterou v ceskem lezaku nemusim mit.
Jeden pullitr se dal vypit, ale k objednani dalsicho nebyl uz jaksi duvod.
Pro sberatele pivnich suvenyru: Pivovar nema zadne pivni tacky a pullitry jsou blanko bez oznaceni.. To je dost asocialni :ble:
Taktez nikde na objektu neni napis "Pivovar", coz je dost neobvykle..
Jinymy slovy receno: Jednou za zivot a ochutnat pivo ano, ale podruhe se tam rozhodne uz nevydame. Neni proste o co stat......


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI