Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zájezdy za pivem, vínem, jídlem

Co se píše o pivovarech a pivu


Zájezdy za pivem, vínem, jídlem

[čtvrtek, 4. říjen 2012]

Každý bude jistě souhlasit s názorem, že dovolená se má užít. Doba zběsilého poznávání památek s řízkem v ruce je pryč a lidé si právem oblíbili zážitkový cestovní ruch, kam patří i gastronomický cestovní ruch společně s pivní a vinařskou turitikou.

Naše cestovní agentura PIVO a VÍNO. CZ reaguje na růst obliby speciálních produktů gastronomického cestovního ruchu, jehož účastníci poznávají navštívenou destinaci z gastronomické stránky, jsou motivováni požitkem z konzumace, kultury stolování, degustace a seznamování se s vybranými pokrmy a nápoji.

Užijte si pivní a vinné lázně. Lázně kromě koupele, léčivých zábalů a masáží zahrnují i pití piva. Hlavní složkou pivní lázně je voda obohacená o živé kultury pivovarských kvasnic a směsi drcených bylin. Hladinu lázně pokrývá pivní pěna a celkový dojem dokresluje charakteristická vůně čerstvě uvařeného piva. Pivní lázně též působí pozitivně na imunitní systém.Nechte se namasírovat rostlinným pivním masážním olejem s chmelovým extraktem. Ubytujte se ve vinném sklípku se soukromou degustací moravských vín nebo si projeďte na kole nejkrásnější evropské vinné cyklostezky.

Vychutnejte gastronomické speciality našich sousedů, prožijte labužnickou Paříž, maďarský klobásový festival, Vídeň mezi kavárnami, vinnými šenky s vídeňským řízkem a vídeňskou kávou. Vydejte se na exkurzi do rakouské čokoládovny Lindt, navštivte požitkářskou Itálii. Na severní Moravě Vás čeká moře ryb nejen na talíři. V Kyjově oslavte konec roku Silvestrovsko – gastronomickým pobytem.

Kompletní nabídku najdete na www.pivoavino.cz

Zájezdy za pivem, vínem, jídlem

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI