Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zabijačkové hody v Pivovaru Chotěboř

Co se píše o pivovarech a pivu


Zabijačkové hody v Pivovaru Chotěboř

[úterý, 23. říjen 2012]

Chcete ochutnat lahůdky ze zabíjačkových hodů a zapít je chotěbořskými pivy? Ojedinělou akci přichystal nejen pro fanoušky a pivaře, ale i celé rodiny Pivovar Chotěboř na sobotu 10. listopadu od 11 do 17 hodin. V rámci zabíjačkových hodů budou moci návštěvníci rovněž nahlédnout pod pokličku přípravy zdejšího piva v rámci dne otevřených dveří.

Zabíjačkové hody v Pivovaru Chotěboř zpestří doprovodný program: hrát bude regionální kapela Variace, děti se zabaví ve výtvarných dílnách, všichni se pak budou moci zúčastnit i připravených soutěží. Vzhledem k podzimnímu počasí se návštěvníci mohou zahřát horkou medovinou, která doplní kompletní sortiment chotěbořských piv.

Nabídku Pivovaru Chotěboř před Vánoci opět rozšíří 13,5stupňový Speciál. Oblíbené pivo s karamelovou příchutí je již uvařené a v současnosti dozrává v ležáckém tanku. „Je to velmi úspěšné pivo, každoročně je Speciál velmi žádaný. Distribuujeme ho jen při svátečních příležitostech, jakými jsou Vánoce či Velikonoce, vždy je přitom velmi brzy vyprodán,“ pochvaluje si ředitel pivovaru Richard Moravec.

Speciál poputuje do běžné distribuční sítě na přelomu listopadu a prosince, připraveno bude celkem 15 tisíc půllitrových lahví. K dostání bude i v dárkovém balení.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI