Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pan Cibich se z Velkého Března opět stěhovat nemusel

Co se píše o pivovarech a pivu


Pan Cibich se z Velkého Března opět stěhovat nemusel

[čtvrtek, 16. srpen 2007]

Tenisový pohár pana Cibicha opět zůstal ve Velkém Březně. Také ve druhém ročníku tenisového turnaje O pohár pana Cibicha, který se uskutečnil v sobotu v rámci celodenní akce Den s Březňákem, zvítězili hráči reprezentující obec Velké Březno. Triumf na domácích dvorcích si tak zopakovali Jiří Renner a Václav Štajner. Za ně se pak zařadili reprezentanti pivovarů ze skupiny Drinks Union v pořadí, Kutná Hora-Dačický, Zlatopramen a Březňák.

Ve druhém ročníku byla konkurence výrazně tvrdší, než tomu bylo před rokem. „Podařilo se nám přitáhnout protřelé deblisty, kteří jsou známí nejen z tenisových kurtů, ale především z televizních obrazovek,“ řekl Josef Vejlupek z pořádající společnosti Drinks Union. Dodal, že letošního turnaje se zúčastnilo 32 hráčů.

Nechyběli mezi nimi například herci Petr Rychlý, Josef Alois Náhlovský či Karel Šíp. Další z televizních hvězd, herci Josef Dvořák a Pavel Nový pak dokonce se svými spoluhráči z týmu Mokré šosy a Stará myslivecká vystoupili na stupně vítězů v paralelně hraném turnaji útěchy o Cenu paní Sládkové. „Oba hráči podávali tak excelentní výkony, že jsme je museli odměnit ještě individuálními cenami. Josef Dvořák získal cenu za nejlepší pohyb na dvorci a Pavel Nový byl oceněn jako nejlepší nováček turnaje,“ doplnil Josef Vejlupek.

Mimo tenisového turnaje se na vedlejším fotbalovém hřišti konal mezinárodní fotbalový zápas mezi FK Jiskra Velké Březno a SSV Textima Chemnitz. Hráči Velkého Března nastříleli svému soupeři 10 branek. Zápas skončil 10:2 pro domácí. (Tisková zpráva Drinks Union)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI