Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ústecký hokej zůstává pro Drinks jedničkou

Co se píše o pivovarech a pivu


Ústecký hokej zůstává pro Drinks jedničkou

[čtvrtek, 16. listopad 2006]

Velmi těžce nesli hokejoví příznivci HC Slovan Ústí nad Labem při sobotním utkáním s Kometou Brno na ústeckém Zimním stadionu, že jeden z největších konkurentů Lvů Mladá Boleslav má od 22. listopadu Zlatopramen Arenu. Firma Drinks Union, a. s., která má sídlo v Ústí nad Labem a vyrábí nejprodávanější jedenáctistupňové pivo v České republice Zlatopramen, nechce soustředit své obchodní aktivity jen do ústeckého hokeje.

"Především nás mrzí negativní reakce některých ústeckých fanoušků, protože HC Slovan Ústí nad Labem je pro nás stále největším marketingovým partnerem. Pro letošní sezonu jsme navýšili finance, kterými přispíváme Slovanu. Loni jsme byli významným partnerem a letos jsme postoupili do kategorie hlavní partner," řekl prokurista UTP firmy Drinks Union Josef Vejlupek.

Aktivity firmy v Mladé Boleslavi vysvětlil: "V případě hokeje se jedná o obchodně marketingovou záležitost, která sleduje jediný cíl, udržet a získat naše další spotřebitele na Mladoboleslavsku a Mělnicku. Naše značka Zlatopramen je značkou celostátní a je nutné, aby se v celé republice prodávala. Abychom se udrželi na trhu a neztratili krok s našimi konkurenty, musíme ji prodávat a podporovat i jinde. Prodejem piva v Mladé Boleslavi získáváme finance, které můžeme investovat do sportovního, kulturního a společenského života v Ústí nad Labem."

Název Zlatopramen Arena nese mladoboleslavská hala od 22. listopadu, Drinks s klubem ale spolupracuje už déle.

"Podpora v Mladé Boleslavi je však několikanásobně nižší než v HC Slovan a je spojena s našimi aktivitami v gastronomii přímo na zimním stadionu, ve městě i v jeho okolí. Název Zlatopramen Arena nám byl nabídnut od vedení klubu za velice výhodných podmínek. Smlouva o spolupráci s hokejem v Mladé Boleslavi byla podepsána na tři roky," vysvětlil situaci marketingový manažer Zlatopramenu Boris Rajdl.

Cílem firmy je, aby název Zlatopramen Arena nesla i zimní hala v Ústí nad Labem.

"Naším zájmem to bylo a je. Nyní se zimní stadion v Ústí nad Labem jmenuje Lví aréna, ale jednání nejsou nikdy uzavřena, protože jsme průběžně s vedením klubu ve styku a projednáváme aktuální spolupráci," dodal Rajdl.

Drinks podporuje Slovan v řádech miliónů. "Letos jsme na požádání významně finančně přispěli na hostování brankáře Romana Málka a nešlo o bezvýznamnou částku, přestože to bylo v té chvíli nad výši plnění smlouvy.

Ústeckým fanouškům jsme v minulé sezoně pak ještě zaplatili autobus do Olomouce. S ohledem na naše zájmy jsme podporovali různé sporty mimo město, ať to byl fotbal v Blšanech, v Liberci. Podporujeme kluby na nižší úrovní jako například hokej v Děčíně, fotbal v Kutné Hoře, v Lounech," říká Vejlupek. Připouští, že Drinks podcenil komunikaci o vstupu firmy do hokeje v Mladé Boleslavi a předem vše nevysvětlil.

"Ve světě ani u nás to není nic neobvyklého, když má firma svoji reklamu i v jiných městech. Do ústeckého hokeje dáváme v současné době nejvíce finančních prostředků a všem dalším klubům dohromady poskytujeme podstatně menší částku," uzavřel Vejlupek. (Ústecký deník)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI