Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovary Lobkowicz podpořily onkologicky nemocné pacienty

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovary Lobkowicz podpořily onkologicky nemocné pacienty

[pondělí, 7. říjen 2013]

Česká společnost Pivovary Lobkowicz se stala partnerem charitativního turnaje Pink Bubble Charity Golf 2013, který se uskutečnil 3. října 2013 na hřišti Beroun Golf Resortu. Kompletní výtěžek z tohoto turnaje bude použit k zajištění ozdravných aktivit pro onkologicky nemocné pacienty.

Pivovary Lobkowicz organizátorům charitativního turnaje zdarma poskytly pivo Lobkowicz Premium a Lobkowicz Premium Nealko, kterými se mohli občerstvit účastníci turnaje. „Záleží nám na tom, aby poskytnuté finanční příspěvky pomáhaly napřímo a neztratily se ve výdajích na produkci. Proto moc děkujeme Pivovarům Lobkowicz za podporu,“ uvedla Martina Šmuková, ředitelka Nadačního fondu Pink Bubble, který turnaj pořádá.

Během letošního druhého ročníku tohoto golfového turnaje se organizátorům podařilo vybrat částku 521.000 Kč.

Turnaj byl slavnostně zahájen v 9.15 hodin. Vyhlášeny byly tři nejlepší flighty, absolutní vítěz na rány brutto, nearest-the-pin a longest drive. Veškeré ceny pro vítěze byly zajištěny sponzorsky, stejně tak lidé, kteří organizaci turnaje zajišťují, tak činí bez nároku na odměnu. Díky tomu mohou být peníze účastníků zaslané coby startovné použity přímo na pomoc a podporu pacientů bojujících s rakovinou.

Více informací o turnaji získáte na e-mailu renata@pinkbubble.cz.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI