Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kam za pivem v Čechách a na Moravě

Co se píše o pivovarech a pivu


Kam za pivem v Čechách a na Moravě

[úterý, 4. listopad 2014]

Kniha KAM za pivem v Čechách a na Moravě mapuje 244 pivovarů, malých pivovarů a minipivovarů fungujících v České republice. Aktuální stav je z jara letošního roku. Členěna je po jednotlivých krajích a přináší základní kontaktní informace o pivovarech, o možnosti prohlídek, o pořádaných akcích, muzejních expozicích, ale i pivních lázních, pivotékách a popisuje samozřejmě i pivní zajímavosti jakými jsou třeba:

Cesta pivních znalců * Za Mazlíkem – největším pivním sudem * Měna krytá tekutým zlatem * Kde najdete skutečný Metr piv * První pivotel světa * Pivní akademie * Mistrovství světa v koulení pivních sudů * Létající pivovary * Chrám chmele a piva * Muzeum lidu chmelové kultury Homolupulů * Pivní a pivovarská naučná stezka * Nejvýš položený pivovar * Postřižinské pivovary * Pivní kořalky, pivní zmrzlina * Pivní kosmetika a pivní lázně

V knize nenajdete hodnocení vyráběných piv, ale souhrn značek každého pivovaru samozřejmě nechybí. Celobarevná publikace s řadou fotografií a výraznou grafickou úpravou se tak může stát vodítkem pro vaše cesty za pivní rozmanitostí.

Vydalo ji v edici svých průvodců nakladatelství Computer Press – Albatros Media a v těchto dnech je již v prodeji u všech dobrých knihkupců a v knižních e-shopech.

http://knihy.cpress.cz/kam-za-pivem-v-cechach-a-na-morave.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI