Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo na Náplavce představí za dva dny přes padesát minipivovarů

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo na Náplavce představí za dva dny přes padesát minipivovarů

[úterý, 21. květen 2019]

Pivo na Náplavce představí za dva dny přes padesát minipivovarů[goto:https://www.ceskenapoje.cz/beer/pivo-na-naplavce-predstavi-za-dva-dny-pres-padesat-minipivovaru.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

über Bier

středa, 22. květen 2019
08:07

Je to každý rok stejné - počítám, že do týdne se zde objeví Malakinova soutěž o vstupenku na festival, ze zástupců pivovarů budou všichni zaneprázdnění a tak na stáncích budou brigádníci s pofidérními zkušenostmi s čepováním piva, sudy budou na slunci, pokud tedy 2 dny nebude zataženo a téměř v každém stánku budou přes přísný zákaz mít k dispozici plastové kelímky pro zákazníky, kteří budou chtít pivo a nebudou chtít kupovat sklenici.


napsal(a): über Bier [Odpovědět]

Dan

středa, 29. květen 2019
00:41

Dan

über Bier: Jo jo, tento festival je tradiční hlavně ve stále se opakujících organizačních problémech. Pořadatel sice uvádí že se bude pít "výhradně z degustačních sklenic – organizátoři se tak snaží zamezit zbytečnému odpadu v podobě plastových kelímků a navíc pivo ze skla lépe chutná."
Zapomíná však uvést, že každý rok je tam stejný problém s mytím skla a uprostřed akce parta nadšenců bojuje s netěsnící hadicí přivádějící vodu do koryt... a tak si návštěvníci mohu pivo opravdu vychutnat, ze špinavých sklenic... :ble:


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI