Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Obec Velké Popovice a Pivovar Velké Popovice podepsaly deklaraci o vzájemné spolupráci

Co se píše o pivovarech a pivu


Obec Velké Popovice a Pivovar Velké Popovice podepsaly deklaraci o vzájemné spolupráci

[úterý, 11. březen 2008]

Podpora cestovního ruchu, kulturních a společenských vztahů, ochrana životního prostředí, rozvoj komunitní činnosti a dopravy – to jsou hlavní oblasti, na nichž se dohodli spolupracovat představitelé Pivovaru Velké Popovice a obce Velké Popovice. Svým podpisem tyto závazky stvrdili Jaroslav Gubiš, manažer velkopopovického pivovaru, a starosta obce František Hotový.

Foto

Společným cílem obce Velké Popovice a Pivovaru Velké Popovice, který je součástí společnosti Plzeňský Prazdroj, je rozvoj a zkvalitnění života obyvatel obce Velké Popovice. Ve společné deklaraci proto specifikovaly oblasti, které budou hlavním předmětem jejich spolupráce v roce 2008. Jedná se například o systematickou propagaci regionu a rozvoj cestovního ruchu cílený na tuzemské i zahraniční turisty, upevňování kulturních a společenských vztahů v regionu nebo rozvoj komunitní činnosti.

Zcela zásadním bodem spolupráce je pak péče o životní prostředí, která se bude konkrétně dotýkat využívání čistírny odpadních vod Pivovaru Velké Popovice, dodávek pitné vody nebo zkvalitnění bezpečnosti provozu v obci. Do rozvoje komunitní činnosti Pivovar Velké Popovice investuje celkem 1 milion Kč ročně, v rámci programu Občanská volba společnosti Plzeňský Prazdroj.

Koordinaci a realizaci aktivit rámcově definovaných v jednotlivých bodech deklarace mají na starosti řídící výbor a výkonný výbor pro spolupráci Plzeňského Prazdroje – Pivovaru Velké Popovice a obce Velké Popovice.

Příklady závazků specifikovaných v Deklaraci o vzájemné spolupráci:

Spolupráce v rámci cestovního ruchu DSO Ladův kraj, společná příprava akcí Pochod krajinou barona Ringhoffera, Den Kozla a Den otevřených dveří.

Vytvoření informačního materiálu pro individuální turisty z ČR i zahraničí.

Podpora při propagaci obce Velké Popovice na tuzemských a zahraničních prezentacích – na veletrzích cestovního ruchu, prezentacích , konferencích atd.

Propojení internetových prezentací: http://www.velkepopovice.cz , http://www.kozel.cz a http://www.prazdroj.cz .

Pivovar Velké Popovice investuje do rozvoje komunitní činnosti v obci Velké Popovice a Petříkov celkem 1 milion Kč ročně v rámci programu Občanská volba společnosti Plzeňský Prazdroj.

Pivovar Velké Popovice poskytne Zimnímu stadionu dodání čpavku pro výrobu ledu v celkové hodnotě 625 000 Kč.

Pivovar Velké Popovice bude na základě odhody s obcí participovat na investičních akcích obce směřujících ke zkvalitnění bezpečnosti provozu v obci, a to v odhadované výši příspěvku Pivovaru Velké Popovice 1 milion Kč za kalendářní rok.

Zdroj a foto: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI