Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Slavnosti pivovaru Ostravar přivítají opět hvězdnou hudební sestavu

Co se píše o pivovarech a pivu


Slavnosti pivovaru Ostravar přivítají opět hvězdnou hudební sestavu

[úterý, 27. květen 2008]

Pivovar Ostravar dnes oficiálně oznámil dvě klíčové informace týkající se oblíbených Slavností pivovaru Ostravar – datum konání a hudební program. Letošní již desátý ročník proběhne v sobotu 21. června a hlavní hudební hvězdou bude kapela roku Chinaski.

Historie Slavností pivovaru Ostravar se začala psát před deseti lety. Tehdy se pivovar poprvé rozhodl otevřít své brány a ukázat návštěvníkům proces vaření piva. „Postupem času jsme program stále vylepšovali, až se ze Slavností stala jedna z největších jednodenních akcí v regionu,“ vzpomíná manažer značky Ostravar Pavel Barvík.

Kombinace zajímavé prohlídky pivovaru přímo v centru města spojená s kvalitním hudebním a doprovodným programem láká každoročně čím dál více lidí. V loňském roce si cestu do ostravského pivovaru našlo více než dvanáct tisíc návštěvníků. Také letošní ročník slibuje atraktivní podívanou.

„Hlavní hudební hvězdou letošního ročníku bude kapela Chinaski, která získala na posledním vyhodnocení Akademie populární hudby titul „kapela roku“, prozrazuje Pavel Barvík.

Kromě kapely Chinaski se návštěvníci mohou těšit také na vtipné texty a energické vystoupení kapely Wohnout, která se v pivovaru Ostravar představí vůbec poprvé, na oblíbenou Mňágu a Žďorp, ústeckou kapelu UDG nebo na Vaška Bláhu, který tentokrát přijede s formací Medvěd 009. Ze zahraničních hostů se na pódiu představí slovenská kapela Desmod, která se na slovenské scéně pohybuje už více jak 10 let a na svém kontě má řadu hitů.

Průvodcem celého odpoledne a večera bude velký znalec české hudební scény - moderátor Pavel Anděl.

„Vzhledem k tomu, že letošní ročník ponese jubilejní desítku, nemohli jsme polevit v kvalitě a přitom jsme chtěli pozvat především kapely, které na Slavnostech doposud nehrály. A jsem pyšný na to, že se nám tento nelehký cíl podařilo splnit,“ říká závěrem Pavel Barvík, manažer značky Ostravar.

Místem konání ostravských pivních slavností se stane již tradičně areál pivovaru Ostravar na Hornopolní ulici.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI