Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Postřižinský pivovar chystá i na letošek výlet expresem i Pivovarský den na nádvoří

Co se píše o pivovarech a pivu


Postřižinský pivovar chystá i na letošek výlet expresem i Pivovarský den na nádvoří

[čtvrtek, 19. únor 2009]

Příznivci nymburského pivovaru se mají i v letošním roce na co těšit. Minimálně dvě zajímavé akce pořádané pivovarem letos opět lákají k nevšedním zážitkům. Výlet Pivovarským expresem a Pivovarský den přívo v areálu nymburského pivovaru.

Foto

První z akcí je naplánována na květen. „Pivovarský expres letos zamíří do Posázaví. Trasa je trochu členitější, proto soupravu potáhne silnější a rychlejší parní lokomotiva,“ řekl ředitel pivovaru Pavel Benák.

Samozřejmostí je pak alkoholické i nealkoholické občerstvení přímo ve vlaku a doprovodný program včetně hudby. Termín výletu a předprodej jízdenek bude ještě upřesněn, Nymburský deník o tom bude včas informovat.

Druhou patrně ještě zásadnější akcí pro Nymburáky a lidi z okolí je pak už tradiční Pivovarský den. I letos se uskuteční třetí sobotu v červnu. Tedy letos přesně 20. června. Akce se koná přímo v areálu pivovaru. Na pódiu vystoupí řada hudebních hostů. „Letos by měl přijet i jeden ze Zlatých slavíků,“ naznačuje Benák. Téměř celodenní akce se nese ve znamení piva a ani letos nebude chybět speciální pivo. V minulých letech bylo možné ochutnat třeba jahodový nebo medový ležák. Letos se necháme překvapit.

Zdroj: Nymburský deník.cz | Autor: Miroslav S. Jilemnický | Foto: Petr Bělka


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI