Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

328 přepravek tvoří logo Plzně na nádvoří pivovaru

Co se píše o pivovarech a pivu


328 přepravek tvoří logo Plzně na nádvoří pivovaru

[neděle, 9. srpen 2009]

Město Plzeň připravuje promo-klip ke kandidatuře na Evropské hlavní město kultury

Plzeň se připravuje na kandidaturu na Evropské hlavní město kultury 2015. Dnes probíhá v pivovaru natáčení promo-klipu a v rámci příprav vyrostlo dopoledne na nádvoří logo kandidatury z pivních přepravek. Stavba loga je součástí projektu umělců z Ústavu umění a designu při Západočeské univerzitě, kteří v pivovaru dnes točí promoklip.

Na stavbu bylo použito 328 přepravek a logo zabralo velkou část horního pivovarského nádvoří.

Foto

Spot bude oficiálním materiálem pro podporu kandidatury města Plzně na Evropské hlavní město kultury 2015. Pracují na něm mladí tvůrci z katedry multimédií Ústavu umění a designu při Západočeské univerzitě. Shlédnout si ho budou moci návštěvníci webových stránek města i kandidatury, zároveň bude součástí doprovodného materiálu k přihlášce a dále bude využíván jako součást prezentačního materiálu,“ dodává Jana Komišová, vedoucí Odboru prezentace a marketingu města Plzně.

Plzeňský Prazdroj podporuje kandidaturu města Plzně na Evropské hlavní město kultury 2015 a poskytl umělcům z Ústavu umění a designu při Západočeské univerzitě nádvoří pivovaru k poskládání loga kandidatury z přepravek Pilsner Urquell. Skládání loga je součástí natáčení videoklipu k propagaci kandidatury. Ve videoklipu se objeví také nádvoří pivovaru, historická Jubilejní brána a stáčírna.

Plzeň je hlavním městem piva – to říkáme s trochou české cimrmanovské nadsázky, myslíme to ale samozřejmě vážně. Městu, kde zrodil první spodně kvašený ležák, by náramně slušel titul Evropské hlavní město kultury. Kandidaturu Plzně samozřejmě dlouhodobě podporujeme a jsme rádi, že naše exteriéry pivovaru mohou hostit natáčení nového spotu,“ říká Jiří Mareček, tiskový mluvčí Plzeňského Prazdroje.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI