Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen SmíchOff Summer přivítal téměř 10 tisíc návštěvníků!

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen SmíchOff Summer přivítal téměř 10 tisíc návštěvníků!

[pondělí, 10. září 2007]

Atraktivní hudební program a oslava 100miliontého hektolitru piva přilákaly tuto sobotu téměř 10 tisíc návštěvníků na festival Staropramen SmíchOff Summer. Pivo včetně speciálně připraveného kvasnicového Staropramen Granátu se točilo ze 70 kohoutů. Od odpoledních hodin zněla ze dvou pódií hudební produkce celkem jedenácti kapel nejen českých, ale i zahraničních. Nadšení návštěvníci si za slunečného počasí mohli vychutnat k pivu Staropramen také skutečné hudební lahůdky.

Z domácích kapel se představili pražští Support Lesbiens, ústečtí UDG, Gipsy.cz s frontmanem Radoslavem „Gipsy“ Bangou, Roe Deer, Clou, Southpaw, Cocotte Minute a táborští Sunshine. Velký úspěch sklidili i zahraniční hosté, punk-rockoví Horkýže Slíže ze slovenské Nitry a francouzská La Phaze. Vrcholem celého programu byli velmi očekávaní belgičtí Hooverphonic, kteří za velkého potlesku návštěvníků v zaplněném dvoře pivovaru, první část hudebního festivalu SmíchOff Summer zakončili.

Tímto festival Staropramen SmíchOff Summer nekončil. Oslava pokračovala od 23:00 v Retro Music Hall taneční párty s produkcí známých evropských DJs, Giuseppe Ottavianiho z Itálie, německého dua Cosmic Gate a sympatického holanďana Benjamina Batese.

„Chtěli jsme posunout slavnosti pivovaru směrem k festivalovému formátu. Návštěvníci si jistě užili vystoupení špičky české klubové scény i zahraničních hudebních kapel,“ pochvaloval si Daniel Musialek, brand manažer značky Staropramen.

Staropramen SmíchOff Summer navázal po roční pauze, kdy v pivovaru Staropramen probíhala rozsáhlá modernizace, na tradici populárních Slavností Staropramen. Zároveň byl SmíchOff Summer oslavou stomiliontého hektolitru piva, který se v pivovaru Staropramen od první várky v roce 1871 až doposud uvařil. Jubilejní hektolitr oslavil spolu s přítomnými přípitkem z hlavního pódia vrchní sládek pivovaru Staropramen Zdeněk Lux. (Tisková zpráva Pivovarů Staropramen)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI