Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pětilitrový soudek s Radegastem míří k zákazníkům

Co se píše o pivovarech a pivu


Pětilitrový soudek s Radegastem míří k zákazníkům

[středa, 2. červen 2010]

Pro letní sezónu připravil Radegast pro své zákazníky příjemnou novinku. V supermarketech se objeví pětilitrový soudek s pivem Radegast Premium. Ten nabídne chuť čepovaného piva v atraktivním, lehkém a ekologickém obalu. Pivo ze soudku lze čepovat spodním ventilem bez nutnosti využití jakéhokoliv dalšího přídavného zařízení.

Jsem přesvědčen, že pětilitrový soudek osloví naše zákazníky. Je to ideální volba pro setkání s přáteli, ať už jde o grilování či posezení jen tak u piva,“ přiblížil hlavní využití soudku manažer značky Radegast Pavel Kmínek.

Pětilitrový soudek nabízí chuť čepovaného piva bez nutnosti půjčovat výčepní zařízení a vracet KEG sudy. „Pětilitrový soudek je příležitostí přinést si domů ze supermarketu kromě lahvového piva i čepované. Pro zákazníka je to přidaná hodnota, kterou u své oblíbené značky určitě přivítá,“ dodal Pavel Kmínek.

Kromě atraktivního vzhledu a nízké váhy obalu má soudek i ekologickou přednost. Je totiž vyroben z plně recyklovatelného materiálu a zbytečně tak nezatěžuje životní prostředí.

Předpokládaná cena pětilitrového soudku s pivem Radegast Premium je 269 Kč. K zakoupení bude ve většině prodejen, kde jsou spotřebitelé zvyklí nakupovat Radegast v lahvích či plechovkách. Jeho prodej není časově omezen.

Upozornění sládka pivovaru Radegast: pivo v načatém soudku neskladujte, kyslík působící na pivo při kontaktu se vzduchem postupně snižuje jeho kvalitu.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

čtvrtek, 3. červen 2010
12:44

Sekal

"...pivo v načatém soudku neskladujte, kyslík působící na pivo při kontaktu se vzduchem postupně snižuje jeho kvalitu." Tak to jsem hluboce zklamán, pet lahev Zlatopramenu vydrží otevřená čtyři dny.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Jura.z.Brna

čtvrtek, 3. červen 2010
12:09

Jura.z.Brna

To je tiskofka jak z učebnice moderního marketingu. Přidaná hodnota, atraktivní vzhled (WTF?), ekologie (zpracování hliníku je ekologické,jo?), přátelé. Snad už jen to pivo tam nějak chybí.


Tomáš Kroupa

čtvrtek, 3. červen 2010
10:28

Tomáš Kroupa

Už pro něj běžím! Obávám se, že bych na žádnou chuť nenarazil. Je to spíše pro posezení s nepřáteli než s přáteli... :)



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI