Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chcete být na etiketách piva Rohozec?

Co se píše o pivovarech a pivu


Chcete být na etiketách piva Rohozec?

[neděle, 6. březen 2011]

Pivovar Rohozec ve spolupráci s Boleslavským deníkem připravili soutěž, na jejímž konci čeká na dvě děvčata sláva na pivních etiketách a hromada piva na rok!

Pivovar Rohozec po několika letech mění dívky na etiketách svého řezaného piva. Možnost, objevit se na lahvích piva máte i vy. Stačí se včas přihlásit do soutěže, kterou pořádá Pivovar Rohozec ve spolupráci s Boleslavským deníkem. Více už Deníku řekl v krátkém rozhovoru ředitel Pivovaru Rohozec František Jungmann.

Foto

Před pár dny jsme informovali o tom, že se Pivovar potýkal se stížností, kdy se Českému svazu pivovaru a sladoven nelíbilo, že na etiketách piva je dosti obnažená žena. Budete činit nějaká opatření?

Problematika našich etiket na řezané pivo, je řešena se Svazem již přibližně od roku 2009. Připouštíme, že jsou tyto etikety ve vztahu k pivu velice netradiční, ale je třeba si uvědomit, že když jsme řezané pivo uváděli v roce 2007 na trh, byli jsme v podstatě jediní, kteří tento tržní segment s lahvovým pivem obsazovali. Při tvorbě marketingové strategie jsme si řekli, že někdo má rád pivo světlé a někdo tmavé. Stejné je to ovšem i v životě. Někomu se líbí brunetky jinému blondýnky. To nás přivedlo na nápad s netradiční etiketou pro netradiční produkt a bylo rozhodnuto!

Etikety používáme již čtyři roky a náš názor je, že nejsme v rozporu s etickým kodexem Českého svazu pivovarů a sladoven. Na letošní rok chystáme obměnu dívek na etiketách, čímž chceme udělat radost zejména sběratelům pivních suvenýrů, jejichž sdružení nám v roce 2007 udělilo 1. místo za sérii pivních etiket právě za řezaný ležák - tedy za tolik diskutované etikety!

Takže se nechystáte v reakci na danou kauzu změnit vzhled vašich etiket?

Ne, plně si uvědomujeme, že se z etiket netradičních již staly etikety, které k našemu řezanému pivu patří a tím se staly tradičními. Chystáme se pouze obměnit dívky.

Říkal jste, že se chystáte na obměnu dívek, jakým způsobem je budete vybírat?

Neboť chceme, aby se etikety líbily vám, našim zákazníkům, a proto je chceme řešit společně. Dívky chceme vybrat ve spolupráci s Boleslavským Deníkem a také místním časopisem Turnovsko, v hlasovací soutěži, která bude probíhat na stránkách: www.boleslavskydenik.cz.

Tímto tedy vyzývám manžele, otce a dědečky, aby přihlásili své manželky, dcery a vnučky, které jsou starší osmnácti let a rády by se staly novou tváří našeho řezaného piva. Posílejte fotografie celé postavy, nejlépe v plavkách. Na vítězky čeká finanční odměna a hlavně roční pivní renta.

Jakým způsobem bude výběr probíhat a kolik děvčat či žen se nakonec objeví na etiketě vašeho piva?

Jak bylo zmíněno, vybírat budou čtenáři hlasováním na webových stránkách. Vítězné dívky budou dvě. Jedna vzejde z hlasování na webových stránkách, druhou vybere odborná porota. Tyto dvě dívky se stanou novou tváří našeho řezaného piva a budou představeny na 14. Slavnostech piva Skalák dne 18. června 2011. A od té doby taky budou již na etiketách. Podobně jako je to nyní, na každé roční období počítáme se čtyřmi různými etiketami.

Pravidla v kostce

Zúčastnit se mohou ženy starší 18 let, fotografie celé postavy zasílejte mejlem od pátku 4. března do 31. března na níže uvedenou adresu, hlasování začte na webu Boleslavského deníku 2. dubna a potrvdá do 22. dubna. E–mail: Tomas.Jezek@denik.cz (do předmětu uveďte: Dívka Pivovaru Rohozec)

hlasování se uskuteční na webu: www.boleslavskydenik.cz.

Zdroj: Boleslavský deník | Autoři: Tomáš Ježek (i foto) a Gabriela Bešíková


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI