Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Primátor na Dočesné zabodoval

Co se píše o pivovarech a pivu


Primátor na Dočesné zabodoval

[čtvrtek, 8. září 2011]

Náchodský pivovar PRIMÁTOR a.s. se stal během prvního víkendu v září na Žateckých pivních slavnostech opět jedním z nejlépe hodnocených pivovarů. Z prestižní degustační soutěže Dočesná, přivezl celkem čtyři ocenění.

Krásné druhé místo stejně jako v loňském roce, získal v kategorii piv se sníženým obsahem cukru PRIMÁTOR® Diamant. Kvalita tohoto světlého piva, které je určeno především pro diabetiky, jej v posledních letech pravidelně posunuje v hodnoceních na stupně nejvyšší.

Úspěch zaznamenal v kategorii pšeničných piv PRIMÁTOR® Weizenbier, svrchně kvašené pšeničné světlé pivo, které obsadilo výborné druhé místo. Pivovar PRIMÁTOR se jako jeden z mála tuzemských průmyslových pivovarů specializuje na výrobu svrchně kvašených piv a o tom, že je dělá opravdu kvalitně, svědčí třeba i toto ocenění.

Další piva PRIMÁTOR® polotmavý 13% a PRIMÁTOR® Exluziv 16% pak vybojovala bronzová umístění.

Speciální piva, na jejichž výrobu se PRIMÁTOR dlouhodobě orientuje, jsou vysoce oceňovaná v tuzemsku i v zahraničí a jejich podíl na celkovém výstavu pivovaru rok od roku roste.

Odbornou degustační soutěž pořádal Chmelařský institut v rámci 54. ročníku Žateckých slavností. Letošního 54. ročníku se zúčastnilo 35 pivovarů, které zaslaly rekordních 196 vzorků piv.

Zdroj: Tisková zpráva Primátoru Náchod


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI