Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Londýn: Nejlepší černoch je Bernard z Humpolce!

Co se píše o pivovarech a pivu


Londýn: Nejlepší černoch je Bernard z Humpolce!

[čtvrtek, 3. listopad 2011]

V jedné z nejuznávanějších a nejprestižnějších světových soutěží World Beer Awards, obhájil Rodinný pivovar BERNARD své loňské vítězství, když jeho Černý ležák opět po roce získal ocenění World’s Best Dark Lager.

Foto

BERNARD Černý ležák s jemnými kvasnicemi letos opět získal jak titul Europe’s Best Dark Lager, tak i World’s Best Dark Lager.

"To, že jsme tento titul získali a po roce dokázali obhájit, je skvělé," říká Stanislav Bernard a připomíná: "Znovu se nám potvrzuje, že cesta vaření poctivého českého piva se vyplácí."

Foto

Soutěž World Beer Awards je společností Paragraph Publishing pořádaná od roku 2007. Organizátoři vybírají z přihlášených značek piva a současně nominují nezávislou odbornou degustační porotu. Nejprve se uskuteční samostatná regionální kola pro Evropu, Ameriku a Asii, teprve poté následuje celosvětové kolo pořádané ve Velké Británii.

BERNARD Černý ležák s jemnými kvasnicemi zvítězil ve své kategorii v roce 2010 a v roce 2011. Úspěšně tak navázal na další ocenění, které značka BERNARD v posledních letech získala ve světě.

http://www.worldbeerawards.com/2011/

Zdroj: Protext

http://www.protext.cz/zprava.php?id=14636


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

mar

pátek, 4. listopad 2011
08:03

mar

Jo je jich ležák s jemnými kvasnicemi jak světlý tak černý to je mňamka.


napsal(a): mar [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI