Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Samson University BeerPong

Co se píše o pivovarech a pivu


Samson University BeerPong

[pátek, 4. květen 2012]

„Rození zemědělci“ vyhráli první beerpongovou tour v Česku

Pivo Samson na půl roku zdarma, to je první cena pro vítěze jarního finále „Samson University BeerPong Challenge“. Dvoučlenný ryze mužský tým s názvem „Rození zemědělci“, který tak trochu naznačuje, jakou vysokou školu tihle dva borci studují, ustál všechny záludnosti 16členného finále a v pražském Klubu 10 se zapsal do historie českého BeerPongu.

Spojení piva a zábavy funguje mezi mladými léta letoucí. A teď mají stolní fotbálky, šipky a kulečník v Česku nového konkurenta. BeerPong, jediný sport, při kterém nemáte žízeň.

Studenti měli při deseti zastávkách Samson University BeerPong Challenge přece jen pár výhod. U házení jim asistovaly krásné Samson Girls, vše bylo pod dohledem rozhodčího a moderátora v jedné osobě a ti nejlepší z každého kola automaticky postupovali do velkého jarního finále.

To hostil Klub 10 na Strahově, místo BeerPongu zaslíbené. A když deset výherců z předešlých kol doplnilo šest divokých karet, šlo se na to. Atmosféra byla strhující. Například tým z jihu Čech si do Prahy přivezl hodně hlasité fandy. Nakonec ale ani to nestačilo.

Historicky prvním vítězem celé Samson University BeerPong Challenge se totiž stali „Rození zemědělci“ z pražské Zemědělské fakulty. A budou se mít skvěle. Pivovar Samson jim ze svého portfolia věnoval pivo na půl roku zdarma. Druhý tým Freeride si odnesl dárkovou kazetu pivovaru Samson a třetí Topenáři zvedli nad hlavu karton piv.

Jarní túra byla takovým nultým ročníkem a na podzim chystáme BeerPong rozjet ve velkém. Potvrdilo se nám totiž, že je to zábava spojená s pivem, která lidi baví,“ říká obchodní ředitel Samsonu David Posekaný.

Informace, fotky a videa najdete už teď na zcela nových webových stránkách www.samsonbeerpong.cz nebo na http://www.facebook.com/samsonbeerpong, kde už se začíná formovat armáda fanoušků.

Věděli jste, že BeerPong se na amerických univerzitách objevil už v 70. letech?

Pravidla BeerPongu:

Základem je dlouhý stůl a dva dvoučlenné týmy. Jde o to trefit pingpongovým míčkem kelímky soupeře s pivem sestavené do tvaru trojúhelníku. Trefíte se a soupeř pije. Vyhrává ten, kdo vystřílí všechny soupeřovy kelímky.

Tisková zpráva

Samson University BeerPong [p226]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI