Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostatní pivní dění


Pivní.info

Vítanou neformální příležitostí ke vzájemnému setkávání a poznávání obyvatel sousedních čtvrtí bude Pivní festival, který se koná v sobotu 21. dubna v nově otevřené venkovní zahrádce Divadelní restaurace Jezerka, v areálu Divadla Na Jezerce. Organizátoři akci koncipují jako společenský den především pro obyvatele Michle, Pankráce a Nuslí, s hudbou, grilovaným selátkem, domácími produkty z udírny a pekárny, z nichž některé budou k ochutnání zdarma. Na Pivním festivalu samozřejmě nemůže chybět pivo – Na Jezerce se bude prezentovat hned několik pivovarů, takže určitě bude z čeho vybírat. Přijďte si společně užít příjemný den!

Nově otevřená Divadelní restaurace Jezerka v Praze – Nuslích je součástí La Gare - Boutiques Gourmandes, konceptu restaurací prezentujících autentickou francouzskou gastronomii. Do této sítě patří Belgian Beer Café - Les Moules v Pařížské ulici, Brasserie La Gare V Celnici 3 a restaurace Vozovna Stromovka. Specialitou šéfkuchaře Divadelní restaurace Jezerka Jakuba Servíta jsou Alsaské roesti, což je pokrm z hrubě nastrouhaných brambor, crème fraîche a pravého ementálu. Nabízí ho hned v několika chuťových variacích včetně roestů kachních nebo lososových. Další specialitou je jeho vyhlášené pečené vepřové podkolení a skvělá hovězí svíčková. Jakub Servít získal kulinářské zkušenosti v průběhu svého působení v kuchařském týmu restaurace Les Moules.

Divadelní restaurace Jezerka je otevřená každý den od 11 do 24 hodin (kuchyně vaří do 23 hodin!), od dubna navíc s prostornou zahrádkou v klidném prostředí parku. K návštěvě zve nejen hosty Divadla Na Jezerce, Divadelní společnosti Jana Hrušínského, ale všechny příznivce prvotřídní kuchyně. Aktuální nabídku najdete na www.restauracejezerka.cz.

Tisková zpráva












Zlý časy, které potěší

[čtvrtek, 15. březen 2012]

Použití různých chmelových aromat

[čtvrtek, 15. březen 2012]



Počet ochucených piv stoupá

[pátek, 9. březen 2012]





PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI