Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přichází puberta

Akce, kde se dá přičichnout k dobrému pivu


verze pro tisk

Přichází puberta

Přichází puberta

Komu, kde? Pivovarskému klubu v Praze, Křižíkově 17°, který se v těchto dnech (konkrétně 29. září) dožívá „pubertálních“ dvanácti let. Oslava se konala, díky nadcházejícímu státnímu svátku sice trochu v předstihu, již 26. září, ale přítomným gratulantům se to na dobré náladě nepodepsalo. Už jsem tady jednou připomínala historii vzniku Pivovarského klubu při jeho desetiletém výročí, ale pro ty, kdo to nezaznamenali, ráda zopakuji.

Pivovarský klub byl původně otevřen jako provozovna Pivovarského domu a u jeho zrodu stála společnost PIVO Praha. Se stavbou se začalo na počátku roku 2005 a otevření bylo 29. září 2005. Duší podniku je pan Aleš Dočkal, organizátor mnoha zajímavých akcí, zejména oblíbených klubových setkání. Ta se konají pravidelně každý měsíc s výjimkou letních prázdnin, od března 2006.

 Pan Aleš Dočkal
Pan Aleš Dočkal

A když 12 let, tak se samozřejmě slavilo dvanáctkou, resp. dvanáctkami, nejen láhvovým Konradem, ale došlo i na naražení soudku s 12° Rebelem. K výročí patří také vzpomínky, takže historii připomnělo promítání videa o výstavbě pivovaru v Pivovarském domě. Nechybělo promítání zajímavých a vtipných pivních reklam a samozřejmě něco dobrého a malého k zakousnutí k pivům. A úplně na závěr, již v pokročilejších večerních hodinách, přišla zahrát oblíbená kapela Destruktiva Praha, jejímž členem je i sám organizátor večera, pan Aleš Dočkal.

Takže, Pivovarský klube, mnoho zdaru v dalším růstu do dospělosti!



[Jana Běhounková] [Zobrazeno 2567x] [29. září 2017]
[Události] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI