Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Strakonický vánoční speciál opět v prodeji

Co se píše o pivovarech a pivu


Strakonický vánoční speciál opět v prodeji

[pátek, 30. listopad 2012]

DUDÁK – Měšťanský pivovar Strakonice letos uvádí na vánoční trh speciál – Vánoční speciál v 1,5l lahvi a dárková balení, kde si zákazník odnese ten nejlepší výběr strakonických piv, dle osobní preference. V případě multipacku se sedmi pivy je v balíčku přibalena i dárková sklenice. Druhý multipack je na osm a deset piv. Vánoční edice pivních specialit je již v prodeji.

Vánoční speciál 16%, je určen pro mimořádné okamžiky, zaujme výraznou plností chutě a oko pohladí svou barvou a hustou pěnou. Podávat by se měl řádně vychlazený, při teplotě blízké 6 C. Hodí se nejen na vánoční stůl, ale třeba jako neotřelý dárek pro tatínka nebo souseda,“vždyť i muži mají své dny a náš speciál jim může být dobrým společníkem,“ říká Dagmar Vlková, sládek DUDÁK – Měšťanského pivovaru Strakonice a dodává: „Dárková balení dávají možnost pivaři namíchat si svůj unikátní soubor pivních dobrot ke štědrovečerní tabuli nebo podarovat naše pivo svým blízkým a známým. V dárkových setech si mohou vybrat z celé škály našeho sortimentu,“ dodává Dagmar Vlková.

Vánoční světlý speciál 16% je pivo uvařené z vody, ječného a žitného sladu, extraktu a žateckého chmele ve třech odrůdách. Obsah objemového alkoholu dosahuje 7,1% obj. Vánoční speciál je v nabídce podnikové prodejny DUDÁK – Měšťanského pivovaru Strakonice, distribuuje se filtrovaný, nepasterovaný v 1,5 litrové PET lahvi.

Letos nabízíme našim zákazníkům hned několik druhů dárkových balení. První je multipack se sedmi pivy a dárkovou sklenicí, který je vhodný třeba jako překvapení pod stromeček. Druhá varianta je multipack o velikosti osmi a deseti piv, což je už docela dobrý základ třeba na silvestrovskou párty.“ podotýká Marek Pohanka, obchodní ředitel DUDÁK – Měšťanského pivovaru Strakonice. „Naši zákazníci mají možnost popustit uzdu fantazii a namíchat si svůj originální koktejl ze strakonického piva, co si do multipacku vyberou, je zcela na jejich chuti,“ uzavírá Marek Pohanka.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI