Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar ovládne masopustní veselice

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar ovládne masopustní veselice

[úterý, 16. leden 2007]

Pivovar Zlatopramen v Krásném Březně ukáže svou masopustní tvář v sobotu od 9.30 do 16.00 hodin.

"K dobrému pivu patří dobrá zábava. Masopustní veselí je tradiční českou oslavou, stejně tak jako Zlatopramen je tradičním českým pivem. Zlatopramen prostě k masopustu patří. A kde jinde uspořádat masopust než tam, kde pivo vzniká - v pivovaru," poznamenal Josef Pouzar z produkce pořádající společnosti Drinks Union.

V pivovaru budou moci návštěvníci již od rána zhlédnout ukázky lidových řemesel. "Speciálně pro tuto akci otevřeme v pivovaru pravou českou hospodu, kde budou moci návštěvníci ochutnat piva z naší produkce. Ale nejen to, k dispozici bude i něco ostřejšího na zahřátí," láká výrobní ředitel pivovaru Miloš Baumruk.

Pivovar také doslova otevře své brány. Součástí masopustu bude totiž jeho prohlídka. "Lidé tak budou mít jedinečnou možnost seznámit se s tím, jak pivo vzniká a kolik práce je za tím, než si mohou v klidu ve své oblíbené hospůdce vychutnat správně vychlazené pivo Zlatopramen, " podotkl Baumruk.

V pivovaru se uskuteční i pravé české vepřové hody. Po celý den bude hrát Plukovní hudba 36. pěšího pluku Hraběte Kolowrata a se staročeskými písněmi se představí Čupr Baby. "Vrcholem odpoledního programu bude od 13.00 hodin maškarní masopustní průvod se spoustou masek. Průvod projde nejen pivovarem, ale také ústeckou čtvrtí Krásné Březno," uzavřel Pouzar. (Ústecký deník)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI