Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Miliónový Braník uspěl v prestižních pivovarských soutěžích v Brně a Táboře

Co se píše o pivovarech a pivu


Miliónový Braník uspěl v prestižních pivovarských soutěžích v Brně a Táboře

[úterý, 25. únor 2014]

Dvě z nejvýznamnějších pivovarských soutěží v Česku, tři medailová umístění a certifikát kvality. Takový je výsledek společnosti Pivovary Staropramen na 22. ročníku degustační soutěže Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2014 a na 24. reprezentačních slavnostech piva v Táboře. Na obou akcích porotci mezi ty nejlepší zařadili Staropramen Cool Grep a Braník 11. Tedy dva představitele značek, které oceňují i spotřebitelé.

S Braníkem jsme uspěli v kategorii tradičních piv, se Staropramenem Cool Grep pak v kategorii takzvaných beermixů, která se stále dá označovat jako nový segment českého pivního trhu. Tato ocenění, kterých si velmi vážíme, dokazují, že v našem smíchovském pivovaru dokážeme uvařit piva a pivní mixy, která vyhovují a chutnají jak tradičním konzumentům, kteří rádi volí pivní klasiku, tak i mladším generacím, které se nebojí vyzkoušet novinky,“ říká k získaným oceněním Zdeněk Lux, vrchní sládek pivovaru Staropramen.

Staropramen Cool Grep opět uspěl

Značka Staropramen Cool Grep pokračuje ve vítězném tažení z loňského roku. Na letošních reprezentačních slavnostech v Táboře zvítězila v kategorii ochucených piv. V soutěži Zlatý pohár PIVEX získala stříbrnou pozici v kategorii nízkoalkoholických míchaných piv a navázala tak na loňské vítězství „Osvěžující Staropramen Cool Grep se i přes rostoucí konkurenci v tomto segmentu stále pohybuje na předních příčkách jak v soutěžích kvality, tak v pomyslných žebříčcích oblíbenosti mezi spotřebiteli. Daří se mu bezprostředně od jeho uvedení na trh v roce 2012 a nás jeho opakované úspěchy nadmíru těší,“ říká vrchní sládek Zdeněk Lux.

Braník 11: kvalitní reprezentant úspěšné značky

Pivo Braník patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější balené pivo v České republice a tvoří významnou část produkce společnosti Pivovary Staropramen. Nyní kvalitu světlého ležáku Braník 11 ocenili i odborníci, kteří testovaná piva podrobili nejen senzorické (chuťové) zkoušce, ale nechali je projít i laboratorními testy. „Tím je zaručeno maximální prověření testovaných piv, v němž uspějí skutečně jen ti nejlepší,“ dodává Lux. V Táboře Braník 11 vybojoval druhé místo v kategorii světlý ležák, v Brně ve stejné kategorii od organizátorů získal certifikát kvality. Ten se uděluje na základě doporučení odborných garantů značce piva, která zabodovala v obou kolech degustačních soutěží a postoupila do finálové degustace. Takový výsledek dokumentuje vyrovnanost vysoké kvality piva.

Že Braník nechutná jen porotcům soutěží, dokazují i jeho rostoucí prodejní výsledky, které už druhý rok po sobě přesáhly 1 milion hektolitrů. I díky tomu se pivo této značky stalo ještě významnějším hráčem na českém pivním trhu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

úterý, 4. březen 2014
09:44

Podvod na lidi.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

našinec

pátek, 28. únor 2014
16:33

Ach jo, co k tomuto napsat... Jelikož jsem laik a tak prosím o vysvětlení, jak se vaří pivní mixy. Děkuji.


napsal(a): našinec [Odpovědět]

Adsense

13. květen 2024
05:38


posted by: Inzerce

pivo

úterý, 25. únor 2014
23:29

pivo

Druhé místo pro Braník ze Staropramenu nebo Braník z Ostravaru? Není nad vyrovnanost vysoké kvality piva. A co teprve jeho rostoucí prodejní výsledky přes milion hektolitrů. Velký úspěch, blahopřeju i všem, kteří do sebe ten milion hektolitrů do sebe nalili ...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Pepa

středa, 5. březen 2014
11:43

pepa

to pivo: To je jedno odkud.Je levné a je všude.Nemá význam se tím zabývat bohužel stále víc lidí nemá na lepší a i ten Bráník kupují třeba jen na neděli.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

pivo

středa, 5. březen 2014
23:16

pivo

to Pepa: Myslím, že to není tak, že by lidi neměli na pivo. Spíš je jim jedno, co pijí, vždyť na ta "značková piva" jsou tak přesvědčivé reklamy (tradice, poctivost, draze jen chutná atd.)! A nezájem, neznalost, koho by přece zajímalo, jaká zvěrstva se v zájmu ekonomiky provozu dějí v jejich oblíbených velkopivovarech- dnes už polochemičkách. No a hlavně, že je to levné, zrovna teď ve slevě. Všímám si v obchodech, kdo a co- jaké pivo nakládá do vozíků, v Lidlu třeba Deep z Polska a opravdových chudáků je sakra málo. A bohužel je pravdou, že o víno se zajímá a ve víně se dnes vyzná kdekdo, pak vám ale na oslavu klidně přinese třeba petku Braníku ...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Pivař

čtvrtek, 6. březen 2014
12:41

to pivo:
No já nevím, ale každému prostě vyhovuje něco jiného... Někdo si zakládá na pivu, někdo na vínu. Někdo rozumí počítačům a někdo zase ekonomice.. Pro každého je důležité něco jiného. Já třeba dávám pozor, odkud jsou potraviny, které kupuji, protože je to pro mě důležité. Ale je mi jedno, jestli budu mít škodovku nebo mercedes, protože je to pro mě prostředek, jak se dostat z bodu A do bodu B a ne něco, čím se chlubím před sousedy. Škodovka tento můj požadavek splní více než dobře. Někdo jiný ale bude špekulovat, jestli tohle auto má něco a nemá něco jiného, nebo jestli odpovídá jeho statusu a co na to řeknou lidi a bude mu úplně jedno, co jí... No a stejně tak je to s pivem. Nikdo nikoho nenutí pít jakoukoliv značku. Pokud někomu Braník splní jeho očekávání a pro jeho potřeby mu vyhovuje, tak ať ho pije... Chci říct, že to není jenom o ceně, ale i o přístupu a důležitosti, jakou té konkrétní věci konkrétní člověk přikládá. Někdo by se zase mohl smát "pivu" za něco jiného. Třeba ho ten, co si kupuje v Lidlu Braník, pozoruje v elektru a směje se, co za televizi si koupil... Já Braník nepiju, ale neuráží mě, že ho někdo pije... Nikdo nerozumí všemu a pro každého je důležité něco jiného... Tak asi tak...


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

pivo

čtvrtek, 6. březen 2014
21:22

pivo

to Pivař: No, napřed to bylo o tom, že je chudoba a proto se pije levné šizené pivo. Každý mluvíme o něčem jiném. Pro mě je podstata v tom, že pivo je tradiční přírodní nápoj a tudíž by se prznit nemělo! A že je většině takzvaných pivařů jedno, co pijí, mi nijak žíly netrhá. Aspoň víc toho dobrého zbude na mě ... Konec


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Mosquit

úterý, 25. únor 2014
14:54

Mosquit

Přijde mi, že nějaká firma snad dodává pivovarům generátor tiskových zpráv, kam se jen zadá jméno produktu, jméno produktového manažera a ze seznamu se vybere soutěž a umístění.


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI