Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Výročí nové éry černokosteleckého pivováru

Co se píše o pivovarech a pivu


Výročí nové éry černokosteleckého pivováru

[pátek, 7. březen 2014]

Ano vážení kamarádi, pivomilci zkrátka všichni! Bude tomu již třináct dlouhých lét, co jsme se s nadšením pustili do obnovy zchátralého černokosteleckého pivováru. Za poslední rok se toho událo opravdu mnoho. Jednak jsme 1.1.2014 oficiálně rozpohybovali náš malý pokusný minipivovar Šnajdr v místech původní spilky a především jsme velmi výrazně přiblížili první várku na velkém historickém pivováru. Jediném v České republice a největším v Evropě na přímý otop s ojedinělými historickými technologiemi jako chladícími štoky či sprchovým aparátem.

Právě v sobotu 15.3.2014 od 13.00 pro Vaše zvědavé kukadla otevřeme brány rekonstruované části pivováru, budeme k dispozici pro Vaše kritické otázky, prvně narazíme tmavou třináctku a světlou čtrnáctku pro Vaše mlsné jazyky a jídelní lístek bude opravdu osobitý ve stylu normalizace. Přijďte pobejt, poklábosit a zabékat. Prohlídky budou zdarma, zavíračka dle vzniklé situace, dobré rozpoložení sebou!

Děkujeme za přízeň, jsme s úctou a pivovarským Dej Bůh štěstí, Milan, Tomáš a všichni naši blízcí…

P.S. Na dotěrnou otázku, kdy už budeme konečně vařit na velký varně neodpovídáme, udělejte si úsudek sami po shlédnutí a jsme na otázku dost alergičtí, tak bacha!

Pozvánka zde...


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI