Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěbořský světlý ležák Prémium získal ocenění Top Delikatesa

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěbořský světlý ležák Prémium získal ocenění Top Delikatesa

[středa, 9. duben 2014]

Top Delikatesa je prestižní ocenění, kterým se nově pyšní chotěbořský světlý ležák Prémium. Tuto značku špičkové kvality Chotěboř získala na základě soutěžního testu hodnotícího nikoliv pouze na základě rozboru parametrů, ale i senzoricky, na základě chuti spotřebitele.

Top Delikatesa se zaměřuje na české i zahraniční produkty, čímž se od konkurenčních soutěží výrazně liší. Vítězové soutěže se každoročně představují na mezinárodním gastronomickém veletrhu Víno & Delikatesy, jehož letošní ročník se koná od 23. do 25. dubna na pražském výstavišti v Holešovicích a je určený pro odborníky z řad gastronomie i pro běžné konzumenty. Pivovar Chotěboř zde letos rozhodně nebude chybět.

Velikonoční stůl ozdobí sváteční karamelový Speciál.

Chotěbořskému světlému ležáku se letos opravdu daří, od začátku letošního roku se prodalo již přes půl miliónu půllitrů, což je oproti loňskému roku nárůst o 15 %. V pivovaru ale nezapomínají ani na milovníky pivních lahůdek. V těchto dnech se na trh dostává velikonoční třináctapůlstupňový Speciál. Jedná se o pivo s přídavkem karamelového sladu, charakteristické jedinečnou chutí, jantarovou barvou a jemnou hustou pěnou s obsahem alkoholu 5,7 % objemu. Ideálně se páruje například s jehněčí pečínkou.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI