Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Krušovice fandí hokeji a na trh uvádí novou limitovanou edici piv s hokejovým motivem

Co se píše o pivovarech a pivu


Krušovice fandí hokeji a na trh uvádí novou limitovanou edici piv s hokejovým motivem

[pátek, 13. březen 2015]

Značka Krušovice se stala oficiálním partnerem Mistrovství světa v ledním hokeji a k této dlouho očekávané sportovní události představuje nový hokejový design limitované edice piv. Sportovního balení/obalu se dočkala populární krušovická 10 a 12.

Design nové krušovické pivní edice se spojuje s hokejovým šampionátem. Na obalech všech produktů nechybí logo Mezinárodní hokejové federace (International Ice Hockey Federation, zkratka IIHF) a ani nápadité číselné ztvárnění stupňovitosti, které má podobu hokejového skóre.

Veškeré aktivity spojené s Mistrovstvím světa v hokeji jsme se rozhodli soustředit především na fanoušky. Kromě nové edice připravujeme také soutěž o vstupenky a další hokejové dárky,“ komentuje Lenka Kroupová, hlavní manažerka značky Krušovice.

Hokejový design obalů budou mít pivní lahve, plechovky i PET lahve, které budou na trh uvedeny v následujících dnech. Nebude chybět ani multi-balení s dárkovou sklenicí KRUŠOVICE určené speciálně pro obchodní řetězec Tesco a multi-balení plechovek Krušovice 10, které budou na obchodech k dostání začátkem dubna. Kompletní nabídku sportovní limitované edice s hokejovými motivy si budete moct zakoupit v těchto provedeních.

O dalších zajímavostech, které jsou zatím stále v přípravách, bude značka Krušovice průběžně informovat. Mistrovství světa v ledním hokeji se uskuteční od 1. do 17. května 2015 v O2 Aréně v Praze a ČEZ Aréně v Ostravě.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI