Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo zůstává ve skladu Prazdroje. Distribuci hatí nový systém

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo zůstává ve skladu Prazdroje. Distribuci hatí nový systém

[pátek, 17. červenec 2015]

Pivo zůstává ve skladu Prazdroje. Distribuci hatí nový systém[goto:http://plzen.idnes.cz/prazdroj-ma-problemy-s-distribuci-dr5-/plzen-zpravy.aspx?c=A150716_122443_plzen-zpravy_ban]

[SABMiller] 07:04 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pepa

pátek, 17. červenec 2015
22:29

pepa

Tento problém trvá od začátku června.Arogance a stupidita spojená s nekonečnou byrokracií a bezohledností jak k řadovým zaměstnanců tak k maloodběratelům je u těchto obřích firem nekonečná.Tyto akce se dělají téměř vždy když je nejvíc práce a lidé kteří ji vymýšlí jsou za tyto zmatky velmi dobře placeni.To se netýká jen SABMileru.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

Jana

pátek, 17. červenec 2015
09:31

Jana

Minulý týden jsem se setkala v prodejně Ferdinanda s velmi pozitivním ohlasem na krok této chemičky. Jednu hospodu ve střč.kraji potkalo to, co v článku. Místo, aby se doprošovali, tak změnuli pivovar. A Ferda prý štamgastům jde k duhu velmi. A zavážka prý není vůbec žádný problém. Tak se to má dělat a ne brečet a doprošovat se jihoafrických vopic.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

14. květen 2024
08:59


posted by: Inzerce

Dan

sobota, 18. červenec 2015
09:53

Dan

Jana: To je ta jejich stupidita. Mají přemanažerováno, neustále vymýšlí blbosti a pak v době největších veder, kdy jsou největší prodeje, mají takové záseky. Dobře jim tak, alespoň dávají příležitost těm menším, za to jim třeba poděkovat.
Je potřeba aby takových, jak popisujete, bylo co nejvíc.


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI