Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Český pivní nesmysl

Co se píše o pivovarech a pivu


Český pivní nesmysl

[úterý, 15. září 2015]

Český pivní nesmysl[goto:http://www.reflex.cz/clanek/kultura/66324/marek-gregor-cesky-pivni-nesmysl.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

mosht

středa, 16. září 2015
15:33

Náhodou, ten pan řezník se mi líbil, to jeho zapálení pro věc, super.


napsal(a): mosht (ciderhouse(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Jiří

středa, 16. září 2015
08:42

JIRI

Pepa: tu by byla na místě spíš diskuse, co to znamená \"zajímavé\". Když se například napiju na Velikonoce světlé třináctky ze Strahova, nebo Rychnovské Kněžny z povedené várky, tak mi to skutečně připadá hodně zajímavé :-)


napsal(a): Jiří [Odpovědět]

Adsense

16. květen 2024
01:22


posted by: Inzerce

Pepa

úterý, 15. září 2015
21:54

pepa

Jiří: Které pivo plzeňského typu je extrémně zajímavé?Rád bych ochutnal.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

Jiří

úterý, 15. září 2015
14:55

JIRI

Film byla pitomost a ten článek je o ničem. Co se mi však nelíbí, je tvrdohlavé opakování, že Plzeň je europivo. Plzeň svoje kvality podle mě pořád má, nikdy nebude úchvatná a překvapivá, nikdy nebude extrémně zajímavá, ale nikdy nebude (vinou pivovaru) vyloženě špatná. V konkurenci skutečných "europiv" (Carlsberg, Heineken, Staropramen,..) mi vychází velmi dobře a v konkurenci českých minipivovarských ležáků obecně taky. Ten film mimochodem vzbuzoval dojem, že cílem jsou kalné kejdy, originalita je důležitější než kvalita a podobně. To je už podle mě naprosto out přístup. A Krýsl: on zřejmě umí, o tom celkem nepochybuji, ale jeho aktivita ve stavění pivovarů mi připadá dost plochá (z většiny pivovarů, které postavil, vychází nějak ne moc úžasné pivo..). V kontextu toho filmu byl důraz na tradici vůbec dost směšnej (pro mě osobně existují dvě smysluplné cesty: navazovat na tradici skutečně kvalitně a poctivě ve všech ohledech (Lobeč), nebo bejt moderní a nebát se (Clock má našlápnuto)).
A to vůbec nemluvim o nějakejch poznámkách o migrantech ze Sýrie, v tom nevidim žádnej smysl a jenom se mi ježej chlupy, když to čtu..): strašný.


napsal(a): Jiří [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 15. září 2015
16:14

jiri.kana

Jiří:Téměř naprostý souhlas.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Roman Holoubek

úterý, 15. září 2015
17:11

Roman Holoubek

Jiří: Souhlas


Jana

úterý, 15. září 2015
17:46

Jana

Jiří:
Pane, mluvíte mi z duše. :D


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Kdo je větší zoufalec?

úterý, 15. září 2015
11:10

Po shlédnutí filmu jsem si tak nějak říkal, že nic zoufalejšího mě už v tomto roce nepotká. Bohužel tento článek je stejně zoufalý jak film. Plzeň podle autora není europivo? Pak nevím, které jiné pivo by jím mělo být. Plzeñ je europivo jako prase je prase. A to s tím "sládkem stavějícím v Bělorusku pivovar" jen dokresluje celkový dojem o autorovi tohoto blábolu. Ten že žil 2 roky v Bruselu?
Mě přijde, že článek napsal spíše nějaký migrant ze Sýrie.


napsal(a): Kdo je větší zoufalec? [Odpovědět]

Ňy Wom

úterý, 15. září 2015
09:30

Chody: Podívejte se, Halík, já chápu, že chcete převychovávat. Že chcete tak nějak ukázat, jaký v tý Praze žijou idioti. A je pravda, že ten Gregor napsal co? Že ten Gregor napsal pěknou kravinu! Ale kurva Halík! Jestli budete tvrdit, že Gregor dává Šuráně za vzor Krýslovi, tak vypadáte jako kdo? Jako někdo, kdo nedokáže pochopit jednoduchej text! A naše úsilí tím pádem jde kam? No jde do prdele! Myslete politicky, Halík!


napsal(a): Ňy Wom [Odpovědět]

Chody

úterý, 15. září 2015
08:39

Chody

Než pan Gregor vypustí z pera žvást, mohl by si malinko ověřit informace. Nevšiml jsem si, že by pan Jarošek byl sládkem z Ostravska. Nadšený řezník je pro něj směšnou postavičkou a pana Krýsla nazývá jistým sládkem, kterému je za vzor dáván pan Šuráň. Nic proti němu, ale mohli bychom asi dlouze diskutovat o tom, kdo z nich je větší odborník a asi by to skončilo remízou.
Pan Gregor svým výplodem prozradil jen to, že ač dva roky v Bruselu, pivně se nedostal dál než na hranice velké Prahy...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI