Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na Kladně je nová pivovarská prodejna

Co se píše o pivovarech a pivu


Na Kladně je nová pivovarská prodejna

[neděle, 20. prosinec 2015]

Tradiční pivovar v Rakovníku nese ve své historii rok 1554 jako důkaz o dlouhé tradici vaření piva na Rakovnicku. Zůstal dnes v regionu jediným pivovarem, který vaří pivo z tradičních českých surovin, tradičním způsobem a proto má právo užívat označení ČESKÉ PIVO.

Dosluhující pivovar v roce 2010 změnil vlastníka a v následujících čtyřech letech se proměnily díky mohutným investicím k nepoznání nejen provozní prostory, výrobní technologie a vzhled pivovaru, ale především kvalita piva a pestrost sortimentu. Díky rostoucímu zájmu domácích i zahraničních zákazníků o Dobré pivo z Rakovníka, stoupl roční výstav na sedminásobek a v roce 2014 pivovar atakoval poprvé hranici 100 000 h. Dobré pivo z tradičního pivovaru získalo v letech 2011- 2015 na nejrůznějších pivovarských soutěžích a odborných degustacích 54 ocenění. Pivní portfólio dnes reprezentují značky Bakalář, Černovar a Pražačka.

Jednou z prvních úspěšných investic v roce 2011 byla Pivovarská prodejna, otevřená v září 2011 v Rakovníku na Vrchlického náměstí. Koncept přímého prodeje Dobrého piva se v uplynulých čtyřech letech v Rakovníku osvědčil. Výkladní skříň pivovaru je celou dobu velmi využívanou možností zakoupit novinky z bakalářské pivovarské kuchyně, speciální dárková balení piva, reklamní předměty a hlavně sudové, lahvové i plechovkové rakovnické pivo. Zákazníci také hojně využívají možnost zápůjčky výčepního zařízení.

Tradiční pivovar v Rakovníku otevřel 7.prosince 2015 v centru Kladna v ulici Purkyňova č.p. 3367 (v ulici nad OC Central) svoji druhou firemní Pivovarskou prodejnu. Bude nabízet stejný sortiment a služby jako prodejna v Rakovníku. Vedoucí kladenské prodejny Ivana Pelikánová doposud úspěšně zajišťovala od samého začátku služby zákazníkům v Podnikové prodejně v Rakovníku. Otevřeno je ve všední dny od 8:30 do 12:00 a od 12:30 do 17:00, v sobotu pak od 8:00 do 11:00 hodin. Kontaktní telefonní číslo je 725 958 632.

Navštivte naši novou Pivovarskou prodejnu v Kladně během letošního prosince a dostanete ke každému nákupu dárek.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI