Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Do hospod v únoru zamířilo nové pivo z Pivovaru Vysoký Chlumec, Masopustní speciál

Co se píše o pivovarech a pivu


Do hospod v únoru zamířilo nové pivo z Pivovaru Vysoký Chlumec, Masopustní speciál

[úterý, 9. únor 2016]

Masopust je tradiční lidový svátek plný veselí, tanečních zábav, maškarních průvodů a dobrého jídla, ke kterému neodmyslitelně patří i výborné pivo. Proto Pivovar Vysoký Chlumec uvedl na trh svou novinku Masopustní speciál, který se bude vařit pouze 1x ročně. Jedná se o 13 % polotmavé za studena chmelené pivo s plnou a výrazně hořkou chutí. K dostání bude během února ve vybraných hospodách po celé České republice.

Lahodnou specifickou chuť pomáhají vytvořit dva druhy sladů a pět druhů chmele. „Chmelení za studena přináší originální vůni čerstvého chmele s nádechem citrusových plodů. Tato vůně se po napití propojuje s plnou karamelovou chutí tohoto polotmavého speciálního piva,“ říká Pavel Bekeni, výrobní ředitel Pivovaru Vysoký Chlumec a dodává: „Masopustní speciál je pivo, které v zimním období zahřeje nejen svou silou (5,2 % obj.), ale i krásnou jantarovou barvou a bohatým chmelovým aroma“.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pana

úterý, 9. únor 2016
17:39

Uvař hnusné pivo, nasyp tam chmel, vytrub do světa, že máš za studena chmelenou dobrotu a pivní fajnšmekři z celé republiky budou blahem bez sebe. Kdo dnes nemáchá chmel i ve spodně kvašených pivech, je zpátečnický tupec. Smutné.


napsal(a): pana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI