Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Stoprocentní osvěžení v nealko verzi, to je letošní novinka Staropramen CoolNealko Grep!

Co se píše o pivovarech a pivu


Stoprocentní osvěžení v nealko verzi, to je letošní novinka Staropramen CoolNealko Grep!

[úterý, 22. březen 2016]

Jaro je tady! A než se nadějeme, vystřídá jej léto a s ním i období dovolených, festivalů, posezení na zahrádkách nebo grilování s přáteli. Na scénu se opět vrací oblíbené pivní mixy Staropramen COOL, které stoprocentně uhasí žízeň a v parných dnech perfektně osvěží. Pro letošní sezónu navíc Staropramen přichystal novinku - Staropramen Cool Nealko Grep!

Staropramen Cool Nealko Grep kombinuje nealkoholické pivo s grepovou šťávou. Nově si ho tedy mohou bez obav dopřát i ti, kteří nemohou nebo nechtějí pít klasické pivní mixy s obsahem alkoholu. „Doufáme, že letošní novinkou potěšíme například řidiče, sportovce, případně zaměstnance, kteří si mohou Staropramen CoolNealko Grep dopřát i v pracovní době,“ říká David Šeberle, manažer značky StaropramenCool. Grepová příchuť patří mezi konzumenty dlouhodobě k nejoblíbenějším, a proto ji ve Staropramenu vybrali i pro vůbec první nealkoholický pivní mix.

Tip na servírování: Plechovku Staropramen CoolNealko Grepu stačí jen pořádně vychladit! Součástí každého obalu je symbol Coldedge. Díky této speciální technologii snadno rozpoznáte, jestli má váš nápoj tu pravou teplotu. Aby osvěžení po jeho vypití bylo maximální, stačí se řídit heslem „Bílá – vychlaď, modrá – vypij!“

Doporučená maloobchodní cena: 18,90 Kč


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI